tirsdag 15. februar 2022

Konfirmasjonskort med Studio Light

Hei folkens! Det blir noen konfirmasjonskort i år i bloggen! Både tidligere lagde kort som jeg ikke har fått lagt ut og årets kort til konfirmanter. Dette kortet ble laget i høst på bestilling. Tiden strakk ikke til at jeg rakk å legge det ut da, så det kommer nå :-) Ønsket var rosa og håndball + bilde av konfirmanten.

Håndballarkene minker stadig. Har bare rester av rester igjen, da må man være litt kreativ med bruken... Mønsterark fra Papirdesign, blomster fra Wild orchid crafts, bokstaver fra Scrapmagasinet og charm fra Korthobby. "konfirmant" og bokstavene er stanset ut tre ganger og limt sammen. Scallop-dies fra My Crafty Times, montert på foamtape for dimensjon.

Klistremerket og banneret er også montert på foamtape. Elsker å lage litt dimensjon med foamtape og limputer :-)

Stempler fra Papirdesign på innsidene, samme dies som på forsiden.

Pengelomme hører jo med til konfirmantene. Her fikk den plass på baksiden ettersom det passet best med denne die'en. Stempel fra Norsk Stempelblad. En pebble med glitter er limt oppå.

Mitt personlige stempel er laget i samarbeid med Lisbet på Scrapmagasinet for mange år siden. Bruker dette og et til (laget på samme sted) aller mest. Veldig kjekt å ha muligheten til å tilpasse designet slik at man får det akkurat som man vil :-)




Ha en super dag videre!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar