torsdag 14. oktober 2021

Konfirmasjonskort

Hei folkens! I konfirmasjonstider får jeg alltid en del bestillinger på personlige kort, denne gangen ikke noe unntak. Her skulle det være et kult kort, absolutt ikke noe rosa til denne frøkna :-)

Motivet er funnet på Pinterest for lenge siden. Passer fint til litt kulere kort til unge og voksne :-) Mønsterarkene er fra Papirdesign. Lilla er en farge jeg er glad i, men har ikke det største utvalget av. Det lages ikke like mange lilla ark som rosa f.eks. :-) Men med litt gule innslag ble det passe kult og passe jentene :-)

Motivet er stanset ut med die fra My Favorite Things og montert på foamtape i flere lag. Siden det er sugerør under motivet trengte det litt ekstra oppbygging :-) Lilla glittermosegummi på teksten, die fra Papirdesign. Kameraene er fra Aliexpress og sto til forventningene. Bokstavene er fra Scrapmagasinet, blomstene fra Wild orchid crafts og charms fra Korthobby.

Flere lag med foamtape for at motivet (og teksten) skulle ligge plant. Bokstavene er stanset ut flere ganger og limt sammen.

Innsider med stempler fra Papirdesign og Norsk Stempelblad. Gavekort-die fra Papirdesign er stanset ut to ganger og limt mot hverandre. Da blir det bedre plass til penger oppi lomma.




Ønsker dere alle en strålende dag videre :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar