tirsdag 22. desember 2020

Nissevenn

Hei! Nå er det bare TO dager igjen til jul! De siste forberedelsene skal gjøres og så kan julen og julefreden senke seg. Vi har tidenes lengste juleferie begge vi voksne, og vi gleder oss til mange dager sammen med barna. Samle krefter til ny giv på nyåret. Det blir deilig! 
Dagens kort ble laget til min hemmelige nissevenn, en liten gruppe opprettet av Siv i Copic Marker Norge hvor vi sender et julekort til en mottaker. Mottakeren sender gjerne et julekort til en annen, så man sender og mottar kort av ulike personer. Sammen med kortet legges en liten gave, gjerne noe scrappestæsj (overskudd) eller en annen liten oppmerksomhet.

Kortet jeg lagde til min nissevenn:
Et kort i tradisjonelle julefarger. Hadde en plan om å bruke en del eldre mønsterark i år, så her er det ark fra Maja Design fra serien Julen er här. Den er vel bare 8 år gammel eller noe... :-D Arkene er like fine selv om de ikke er de nyeste! Motivet ble fargelagt i fjor og kan nesten gå som gjenbruk det også. Tiden strakk ikke til for å lage bakgrunn, så det ble litt mye hvitt. Men sånn blir det noen ganger, ikke alltid som man har sett for seg..

Motivet er fra Lily of the Valley og heter James, presents for two. Denne bjørnen er veldig søt, og finnes i mange ulike varianter hos produsenten. En favoritt her! :-) Farget med følgende farger:
Brunt: E47, 44, 43, 42, 40
Rødt: R80, 39, 37, 35
Gult: YR14, Y38, 35, 11
Grønt: G28, 24, 21
Hvitt: C1, 0, 00

Rammen rundt motivet er fra Yvonne creations og er montert på limputer for ekstra dimensjon. Ellers er det trær fra Sizzix, granbar fra Memory Box, snøfnugg fra Marianne design og tekst fra Papirdesign. God jul er stanset ut tre ganger og limt oppå hverandre. Snøfnuggene er pyntet med små bling fra Kort og Godt.

Innsidene med samme ramme på skrivefeltet som på motivet på forsiden. De andre er fra Spellbinders, teksten er fra Papirdesign, det samme er stempelet. Små snøfnugg her og der med små bling i midten.


Håper alle får en super jul! Ønsker alle noen rolige dager sammen med familie og så mange man får møtes i år. Litt amputert blir det med årets feiring, men vi får gjøre det beste ut av det. God jul, alle sammen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar