torsdag 16. november 2017

Gaveposer

Nå begynner det å bli litt førjulsstemning her i heimen! Første snøfallet kom her om dagen og ivrige barn leker ute hele dagen. Er så glad i snøen selv, må ha det for å komme i skikkelig julestemning :-)

I dag blogger jeg for Hobbykunst og har litt førjulsinspirasjon i dag. Her har jeg pyntet tre poser som det går an å ha en liten gave eller oppmerksomhet oppi. Den første tenkte jeg å ha noen poser rett i koppen-kakao! Måtte bare bli det med de herlige arkene. :-)

Mønsterark fra Bo Bunny, fra serien Whiteout. Ulike mønsterark, det ene med bilder som jeg har klippet ut og satt på limputer. Har pyntet enkelt med ulike Rayherprodukter: falsk snøtrær (dies), snøfnugg (dies), doilybling og klype.

Baksiden med samme pynt. Har laget et skrivefelt og stemplet et lite stempel fra denne stempelplaten fra Papirdesign. 

Mønsterark fra Kaiserkraft, årets julekolleksjon. Har også her brukt en del pynteelementer fra Rayher: snøtrær (dies), hjort (dies), snøfnugg (dies og tre), klype og doily. Her har jeg revet arkene i kantene for et mer slitt utseende. Motivet er satt på limputer for

Teksten er klippet opp fra produktlinjen på et av arkene.

Denne posen er meget enkelt pyntet ettersom mønsterpapiret er så fint i seg selv. Mønsterark fra Kaiserkraft, samme kolleksjon som den forrige posen. Her er det også et stempel fra Papirdesign, fra denne nye stempelplaten. Teksten er embosset og klippet ut. Satt på limputer for litt dimensjon. Banneret er bare klippet til.

Stempelet på baksiden er også fra Papirdesign. Tag'en er bare klippet til. Posen er enkelt pyntet med snøfnugg, en charm og så har jeg tegnet med snøpenn på treet for litt effekt.


Håper dette ga deg litt førjulsinspirasjon! Disse posene er jo kjekke å ha med seg om man skal bort eller bare vil ha en liten ekstragave mot jul :-)

Ønsker å delta i følgende utfordring med disse posene:
- Scrappelysts novemberutfordring: fargepalett (nr 15)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar