onsdag 13. april 2016

Konfirmantkort med rester

Sist jeg var på scrappetreff på Vigernes skole i Lillestrøm ble vi utfordret av Kari fra North Star Design til å lage et kort med rester, 4 ulike mønsterark og hjerter på 60 minutter. No problemo, jeg lagde to. Med innsider. Her er det ene som passer til konfirmasjonsutfordringen denne måneden :-)

Her har jeg bare tatt det jeg hadde for hånden, restepapir fra Maja Design - Vintage Baby-serien og en bit fra Summer Vintage Basics. Her er tre ulike mønsterark, det fjerde er brukt til å stanse ut banneret. Hjertet er stanset ut med en Nellie Snellen-die. Blomstene er fra North Star Design og er plassert litt tilfeldig rundt (størst i midten og mindre utover).

Tekstbanneret er satt på doble limputer for å få litt dybde i kortet. Sko-charmen er festet i litt vokstråd og limt på med Gluedot.

Siden teksten havnet over blomstene måtte det flere limputer til.  

Selv om det er doble limputer ytterst, kunne jeg nok ha hatt enda et lag slik at teksten ble rett. Men nå ble det som det ble :-) 

Innsider enkel pynt. En liten "lomme" hvor man kan putte et gavekort eller penger på den ene siden og skrivefelt på den andre. På skrivefeltet har jeg stemplet svakt med deler av dette stempelet. Gavekort-stempelet finnes i to utgaver, dette er den lille.

Veldig enkel bakside også, med de siste restene av restepapirene :-)


Ønsker å delta i følgende utfordringer med dette kortet:
- Nordsaltens hobbyklubbs utfordring #136: bruk rester (her er det kun rester som har blitt brukt)
- Papirlosjens aprilutfordring: konfirmasjon/ungdom
- Scrappelysts aprilutfordring: alt er lov


Håper du fikk litt inspirasjon til å bruke opp noen rester, du også! :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar