søndag 10. april 2016

Konfirmant-tag

Vi er endelig kommet til april og ny utfordring hos North Star Design. Mitt DT-bidrag er en tag laget med litt restepapir. Det har vært litt stille i bloggen i det siste. Har hatt mye å gjøre på jobb og pådratt meg noen skikkelige låsninger i nakke/rygg, så det var helt uaktuelt å kunne sitte å scrappe. Nå går det derimot bedre så da har jeg fått kost meg litt :-)

Ut fra mengden restepapir jeg har kunne jeg sikkert lage 50 kort, men det er jo så utrolig vanskelig å bruke! Og så finner man jo aldri akkurat den ene riktige biten man trenger, den finnes jo bare på hele ark.... Jaja, kan ikke skryte av at haugen er blitt noe mindre, men det føles likevel godt å få brukt litt rester :-)

Sofiero (med trykk på O-en, ikke på E.. :-))-serien er jeg veldig glad i og selvfølgelig får man jo ikke tak i disse arkene lenger. Er ikke fan av slike Limited Edition-greier, altså. Det er jo bare tull...


 Her har jeg brukt en bit av et ark fra Maja Deisgn, Sofiero-serien: Picnic in the Park. Arket bak motivet er fra en liten bit av Vintage Summer Basics - Anno 1922. Motivet er klippet ut fra tekstark nr 12 - konfirmasjon, jente 1 og teksten er fra tekstark nr 20 - konfirmasjon, jente 2. Rammen er fra Marianne Deisgn (LR 0293), denne er embosset og svertet lett med Distress Ground Espresso for å få frem detaljene bedre. 

Sløyfen er laget av lyserosa bånd og festet med en splittbinders (bling fra Panduro).

Stjernene har fått et lag med Glossy accent (og litt på leppene). Blomstene er fra North Star Design. Jeg er veldig glad i små blomster og NSD har flere typer som er veldig fine og kombinere. Her er det Asters (i midten), mini-sweethearts (lyserosa på endene), rosa kamilleblomster og hvite småknopper innimellom. Sko-charmsen er festet med litt Scrapper's floss.

Tekstsirkelen er lett svertet og har fått litt glitterlim langs kanten.

Både rammen (med mønsterark) og motivet er satt på limputer. Da blir det litt mer dybde i kortet. 

På baksiden har jeg lget et lite skrivefelt og en liten pengelomme. Teksten på denne er fra samme tekstark som motivet. Punchen jeg har brukt er MS Arch Lattice.


Håper dere også fikk litt inspirasjon! Både til å bruke litt restepapir og lage noe til en konfirmant :-)

Ønsker å delta i følgende utfordringer med denne tag'en:
- Scrappelysts aprilutfordring: alt er lov
- Nordsaltens hobbyklubbs utfordring #136: rester (kunne jo ikke passet bedre!)
- Papirlosjens aprilutfordring: konfirmasjon/ungdom
- House of cards april challenge: Add script and/or colour challenge (I've chosen the colours)
- Hjertebodens aprilutfordring: vår (konfirmasjoner er jo et sikkert vårtegn!) :-)
- Scrappiness' utfordring #14: ikke kort, LO eller PL (har laget tag)
- Kaboks' utfordring #3: konfirmasjon
- Kort o Manias utfordring #150: en hyllest til våren. (våren går med til å lage konfirmasjonskort i fleng!)


11 kommentarer:

 1. Wow, Heidi, your card is simply stunning!Gorgeous colours and colouring and your fussy cutting is amazing! So glad you've joined us at HOC this month, Jo x HOC/DT

  SvarSlett
 2. Å dette så kjent ut ;-) Kjempefint kort, Heidi. Du er jo kjempeflink å bruke rester både titt og ofte. Genialt å bruke glossy på stjernene, de virkelig popper. Så kjekt at du ville delta i utfordringen hos Kaboks.

  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelig tag med restepapir. Og baksiden var jo også lekker!
  Tusen takk for at du er med i Scrappiness sin utfordring.
  Klem, dt Helga <3

  SvarSlett
 4. Så herlig tag du har lagd, takk for at du er med på vår utfordring hos Scrappiness.

  SvarSlett
 5. Herlig kort, og herlig fargelagt motiv. Men bare 50 kort ut av resthaugen...da har du vel bare en baby eske da, for jeg er sikker på jeg kunne lagd et kort hver dag resten av mitt liv ut av resthaugen... *lol* Men ja digg og få brukt de som du skriver. Og tusen takk for at du er med oss i kaboks og scrapper :-)

  SvarSlett
 6. This is so lovely! I adore the frame you used for the image--and the flowers are beautiful! Thank you so much for joining us at House of Cards! HUGS! :) Mynn xx

  SvarSlett
 7. Nydelig kort!
  Tusen takk for at du deltar på vår utfordring inne hos Papirlosjen.
  Håper å se deg igjen.
  Smil fra DT-Ane Lene

  SvarSlett
 8. Nydelig kort du har laget! Kjekt med restepapir, det har man som regel alltid for hånden:) Takk for at du deltok på utfordringen vår hos NSHK!
  DT Anita Lise

  SvarSlett
 9. Nydelig konfirmantkort. Liker måten du har pyntet med blomster. Flott måte å utnytte alle restene vi har liggende. Takk for at du deltar hos oss i NSHK.
  DT-Brita

  SvarSlett
 10. Lekkert kort i nydelige pastellfarger.
  Takk for at du deltar på KortoManias utfordring.
  Klem fra Sissel

  SvarSlett
 11. Hei. Nydelig kort, stempler og fargelegging. Takk for at du deltar i utfordringen hos House of Cards
  Ma (✿*‿*) HOC DT
  http://majaapia.blogspot.no/

  SvarSlett