fredag 11. mars 2016

Veskekort til konfirmanten

Da er det allerede på tide med ny utfordring hos North Star Design! Tiden flyr så altfor fort! Jeg har laget en veske med tilhørende kort til utfordringen. Motivet og tekstene kommer fra dette klippearket. Perfekt å bruke når man ikke har mye utstyr eller vil gjøre ting litt enklere! :-D Personlig er jeg ikke så glad i å fargelegge (tar så lang tid og tusjene mine blir lånt av barna, så noen tørker ut), så da er jeg veldig glad jeg kan bruke slike klippeark!

Dette er første gang jeg lager en slik veske, men det blir definitivt ikke siste gang. Har tenkt på å lage en slik veldig lenge, så nå måtte jeg bare ;-)

Oppi vesken har jeg laget et lite kort som man kan skrive i og evt legge ved en pengeseddel eller gavekort. Jeg har brukt ark fra Papirdesign - Muligheter

Vesken fant jeg mal på i en facebook-gruppe, men den var litt knotete, så lurer på om jeg skal lage en ny. Uansett skal jeg gjøre det litt annerledes ved neste forsøk :-) Har brukt en magnet midt på lokket som lukkemekanisme.

Siden på vesken. Den har et lite rom foran og et litt større hovedrom. Oppi her ligger det lille kortet.

På baksiden fikk denne jenta plass. Stempelet finnes her. Jeg har brukt dette klippearket, alle tekster og motivet på dette prosjektet er herfra. 

 Fra andre siden med en herlig hjertelenke fra North Star Design. Syntes denne passet veldig godt til dette kortet.

 Blomster er fra WOC (den store prestekragen) og NSD (de andre blomstene), dotter fra Papirdesign, metallhjerte (nede til venstre) fra Korthobby, perler fra Kort og Godt og små stjerner fra NSD (fra et ark med klistremerke-stjerner i sølv og svart).

Innsidene i det lille kortet. Teksten er satt på doble limputer slik at det er plass til å putte penger eller gavekort bak. Her er tekstpanelene svertet med Distress Pumice Stone og hatt på glitterlim langs kantene.  


Ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Scrappiness' utfordring #13: pastellfarger og minst 3 blomster
- Papirdesign marsutfordring: fargepalett nr 2 (rosa, lilla og hvit)
- Papirlosjens utfordring #3: vår i luften (konfirmantenes høysesong)
- Nordsaltens hobbyklubbs utfordring #134: dies/punch


6 kommentarer:

 1. Utrolig fin veske, med mange flotte detaljer!
  Takk for at du ble med på Papirdesigns marsutfordring :)
  Hilsen DT- Renate

  SvarSlett
 2. Flott veske du har lagd, takk for at du er med på vår utfordring hos Scrappiness:)

  SvarSlett
 3. Nydelig veske med flotte detaljer!
  Tusen takk for ditt bidrag til Scrappiness sin utfordring!
  Klem, DT Helga <3

  SvarSlett
 4. Nydelig veske!!
  Takk for at du deltar på utfordringen vår hos Papirdesign!
  klem, Synnøve

  SvarSlett
 5. Så flott veske og kort! Våren er absolutt tiden for konfirmanter :-) Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring Vår i luften. DT Monica

  SvarSlett
 6. Så flott veske du har laga med fine detaljer. Det mønsterarket er jo så nydelig :) Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring.
  Klem DT Annelen

  SvarSlett