onsdag 27. januar 2016

Toffifee-eske

I romjula fikk jeg bestilling på en Toffifee-eske. Da var jeg egentlig ganske så ferdig med juleprosjektene mine, så det ble et mer vinterlig preg på denne.

Jeg har brukt mønsterark fra Maja Design sammen med grå og hvit Bazzill. Motivet er fra et klippeark fra North Star Design, rammen rundt er fra Wycinanka (malt med hvit Distress Paint og dekket med Distress Dry Glitter), blomster fra North Star Design og WOC, pyntebær og pyntegren som jeg har klippet opp. Snøfnuggene er fra Kaboks og Marianne Design.

Har stanset ut et banner med Fishtail Die fra Cheery Lynn og embosset hvit Bazzill med embossinfolder fra Tim Holtz. "Klem" er fra Kort og Godt (fra die'en Bursdagsklem) og er stanset ut i hvit mosegummi. 

Her er det bare hvite blomster, men flere ulike typer. Roser, liljer og små kamilleblomster fra NSD, tusenfrydblomst og grå pyntebær fra WOC. Pyntebærene klipper jeg alltid opp slik at jeg kan lime en, to eller tre sammen innimellom de andre blomstene. De små kamilleblomstene er også kjempefine å lime her og der :-)

Teksten er fra en av mine favoritt-stempelplater fra North Star Design: gode gamle juletekster. Snøfnuggene kan du finne her. Stemplet med Archival Ink Watering Can. Store perler som "ben" på esken gjør at den kommer litt opp fra underlaget også.Ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Hobbygarasjens utfordringsblogg utfordring #33: vinterstemning
- Hjertebodens januarutfordring: snøkrystaller
- Papirlosjens januarutfordring: favoritt (Maja Design ark, stempler fra NSD og vinter!)
- Nordsaltens hobbyklubb #131: Årstider (jeg er egentlig glad i alle årstider, men vinteren er jo da jeg lager mest gaver og ting til andre. Det er hyggelig å glede andre. Og jeg er VELDIG glad i snø og kuldegrader om vinteren ;-))
- Scrappegarasjens utfordring #20: bruk norske produkter (stempler og bilde fra NSD, snøfnugg fra Kaboks og diecut fra Kort og Godt)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar