onsdag 26. august 2015

Bryllupsboks

Her vil jeg vise dere en eksplosjonsboks jeg lagde til et vennepar i sommer. Synes disse boksene er skikkelig fine og flotte og gi bort til et brudepar. Alle stempler er fra North Star Design, mønsterark er fra Maja Design - Sofiero-serien. Her kommer det maaaange bilder... ;-)

Dette brudeparet synes jeg er så fint, og perfekt størrelse til en slik boks, Passer til kort også, embosset eller bare stemplet vanlig :-) Her har jeg derimot brukt Tekstark nr 3 med bryllupstema og stanset ut herfra.

Panelet er stanset ut med Lifestyle crafts nesting labels 8 og svertet med Distress Ink Pumice Stone. Har også stemplet et hjertestempel i samme farge. Bokstavene er fra Scrapmagasinets alfabetdies og disse synes jeg er en veldig fin størrelse til å bruke på kort og småprosjekter.

"Å være sammen" og "Kjærlighet" er to fine tekster som jeg synes passer godt. Samme hjertestempel her. Hjertet er en die fra Marianne Design.

På kanten av lokket har jeg brukt baksiden av produktlinjen fra mønsterarkene. Kjekt å kunne ta igjen mønsteret der også.

Innsidene med kake i midten. På det nederste panelet har jeg stemplet "fossefall av hjerter" svakt, slik at det er plass til å skrive. 

Her har jeg tatt et stempel med bryllupstekst, stanset ut med 1"-punch, satt på en epoxy-sticker og limt det i en bruskork.

Nærbilde av kaka i midten. Her er det brukt et rosa blomsterhjerte på toppen og mange ulike typer blomster nedover. Digger de små kamilleblomstene og de små mini-sweethearts-blomstene :-) Alt er fra North Star Deisgn. Har også pyntet med en blonde og perletråd rundt kaka. 

Dette stempelet liker jeg også veldig godt, og det passer til mange anledninger. Her har jeg også stemplet delvis med champagneglass-stempel. 

"De beste ønsker for brud og brudgom" på andre siden, men samme champagnestempel i bakgrunnen. 

 Dette stempelet på siden lengst bak sett fra skrivefeltet.

Lokket  med blomsterhjerte og tekstbanner tvers over. Teksten er klippet ut fra samme tekstark som brudeparet på forsiden er fra. Bokstaver og tall fra Storyteller.  

Hjertecharm fra Korthobby. 


Jeg ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Card and Scraps utfordring #101: anything goes
- Korthobbys augustutfordring: alt er lov
- Storytellers utfordring #40: bryllup
- Papirlosjens augustutfordring: diecut eller punch
- Scrappelyst grublis for august, har brukt nederste linje: hjerte, blomst, perle (perletråd)
- Papirplanetens augustutfordring: alt er lov


8 kommentarer:

 1. Utrolig vakker boks, nydelig ark og pynt. Mange flotte detaljer:)
  klem Bente:)

  SvarSlett
 2. Nydelig boks med mange fine detaljer. Takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  SvarSlett
 3. wawwww så super flot ♥

  10000 tak for at du deltager på Card and scraps udfordring.

  knuzzzz ♥

  SvarSlett
 4. Lekker eksplosjonsboks. Vakre farger og detaljer. Tusen takk for at du deltar i Papirlosjen sin August utfordring:-) Klem DT-Elisabeth.

  SvarSlett
 5. Utrolig lekker og forseggjort boks. Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :)

  SvarSlett
 6. Nydelig og veldig gjennomført bryllupsboks. Denne var virkelig lekker.

  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  Hege.

  SvarSlett
 7. Så flott eksplosjonsboks du har laget :-) Tusen takk for at du deltar hos Storyteller, og lykke til!

  SvarSlett