lørdag 10. januar 2015

Valentines-kort - DT-bidrag for North Star Stamps

Hei! Da er det klart for en ny utfordring hos North Star Stamps! Etter en pause i desember (da hadde vi julekalender i stedet) er vi nå klare med en ny utfordring. Denne måneden er det feiring av morsdag/Valentines day. Dette er mitt DT-bidrag:

 
 Denne kjekke karen heter Mr. Christian og er fargelagt med Promarkers. Se under for hvilke farger jeg har brukt. Arkene er alle fra Papirdesign. Har ellers brukt Til min Valentine (en litt annen font i nettbtikken), Du er best, Carpe Diem fra en ny stempelplate som kommer i nettbutikken snart, og to ulike stjerner (Stjerne 1, 2 og 4 liten som kommer på en liten samleplate - har brukt 2 og 4). 

Kantene er svertet med Distress Pumice Stone. Stjernekanten er laget med en punch.

 Dette er fargene jeg har brukt på motivet:
Hår: Black, warm grey 5, umber, cinnamon
Hud: cinnamon, tan, dusky pink, blush, ivory
Bukse: Indigo blue, french navy, denim blue, powder blue
Skjorte: cool grey 5, warm grey 4, khaki, pastel beige, litt blender
Belte: black, cool grey 5 + 1
Bakgrunn: Ice grey 5 + 3, cool grey 1

 En charm og tannhjul måtte på plass.

 Stemplene inni er disse: Du lyser opp min verden, stjerner (samme som på forsiden), tannhjulrekke, 100% natural (denne er stemplet på et annet ark, klippet ut og limt på svart Bazzill og klippet ut på nytt), og en ny lykke-tekst. Denne plata kommer som sagt i nettbutikken om en stund, og det er mange godbiter på denne! Passer til mange anledninger! Bare å glede seg :-)

Du er en stjerne fikk plass på baksiden.Håper du blir med på utfordringen vår denne måneden! Ser frem til å se alle bidragene :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar