fredag 23. januar 2015

Posekort til en konfirmant

Her har jeg laget et posekort til en kommende konfirmant. Fikk brukt en del restepapir og da blir jeg glad ;-) Ble dessverre ikke så bra bilder, men men, det får gå.... :-)

 Her har jeg brukt ark og et par stjerner fra Papirdesign, små stjerner fra Wycinanka og en stjernecharm. Teksten kommer fra North Star Design (North Star Stamps) og motivet er et ferdig fargelagt motiv (toppers) kjøpt hos The Hobby House.

 Papirposen på baksiden, har bare limt bunnen opp mot kanten (ikke limt over hele, men slik at det blir en lomme). Stjernearket er fra Maja Design. Den runde pebblesen er først stemplet med et rundt "gratulerer"-stempel fra North Star Design på mønsterark, stanset ut med en 1"-punch, satt på epoxy-sticker og limt inni en bruskork.

Det svarte båndet med konfirmasjons-tekst er kjøpt på Hadeland Glassverk (bor like ved). De hadde det på tilbud en gang og jeg måtte jo bare kjøpe det (pluss rosa og lilla) :-)

 Her er tagen inni kortet med plass til en pengeseddel under stripen med stjerner. Skriveplass på baksiden. Alle stempler er fra North Star Design


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar