onsdag 3. september 2014

Bryllupskort i grønntoner

Det har vært litt stille i bloggen min de siste tre ukene, men det er fordi jeg har vært lit produktiv og laget opp litt ulike ting. Fikk bestilling på ikke mindre enn 6 bryllupskort (av ulike personer), så da måtte jeg henge litt i. Tiden min strekker ikke alltid til til å blogge etterhvert som jeg lager..... :-)

Her er i hvert fall det første bryllupskortet. Det skulle gå i litt grønt, med pengelomme og ha på både navn og dato. Og litt vintagepreg var ønskelig. Så dette ble min løsning:

 Arkene er fra Maja Design, Vintage Basic. Motivet er fra Facebookgruppen Digistamp Shack og passet veldig godt til et yngre brupepar, synes jeg. Bildet er stanset ut med den minste ovalen av Spellbinders Classic ovals large. Denne passer perfekt inn i den største rammen fra Floral Ovals. Alle paneler er svertet med Distress Ink Walnut Stain. Glitterlim rundt motivet.

 Her er blomster fra WOC og de små rosa er fra North Star Stamps. Perletråd er også fra WOC, pyntebærene fra Magnolia har jeg klippet opp litt og fordelt litt her og der. Perler fra FabScraps.

 Bokstaver og tall er fra Storyteller. Litt hvitt seambinding-bånd som er festet med en perlebrads fra Panduro og en liten hvir fjær. Hjertecharmsen er jeg litt usikker på hvor kommer fra, tror det er Korthobby.

 Det blir jo noen lag med flere paneler på alle sider så det blir både tykt og tungt :-)

 Innsider med tekst (kjærlighet trenger pleie) og kantstempel (hjerter i fossefall) fra North Star Stamps. Disse har så mange fine tekster, vanskelig å velge en favoritt her... :-)

 Siden det ble litt paneler har jeg valgt å lage en liten rygg i kortet. Preget på 15 cm (litt mindre enn 6") fra begge sider. Da fikk jeg også plass til en liten pengelomme.

 Bakside med personlig stempel.


Ønsker å delta i følgende utfordringer med dette kortet:
- Card and Scrap: Utfordring #81: alt er tillatt
- The Paper Nest Dolls challenges - utfordring #17: anything goes
- Storytellers utfordring #22: bryllup

Takk for at du titter innom! Blir veldig glad for en kommentar :-)

6 kommentarer:

 1. wawww sååå super flot ♥

  10000 tak for at du deltager på Card and scraps udfordring.

  kmuzzzz ♥

  SvarSlett
 2. Nydelig bryllupskort :)
  Takk for at du deltar i denne utfordring hos Storyteller
  Vi ønsker deg lykke til – og håper du blir med oss flere ganger!
  Klem Connie

  SvarSlett
 3. Aldeles nyyydelig :)
  Tusen takk for at du deltar på utfordringen vår :)

  Unni
  Card and Scrap

  SvarSlett
 4. Nydelig bryllupskort. Takk for at du er med i utfordringen hos Storyteller.
  Line

  SvarSlett
 5. Aawwe! Det var fantastisk søtt bryllupskort! Takk for inspirasjonen. Maria -Card and Scrap..

  SvarSlett
 6. fabulous I love all the detail you can tell you work hard on your stunning makes .Thank you for joining us at Paper Nest Dolls Challenge I hope to see you next time.
  Hugs Sharon (DT)

  SvarSlett