fredag 16. mai 2014

Konfirmasjonskort til verdens tøffeste

Her har jeg laget et kort til en konfirmant. På dette kortet har jeg brukt mye restepapir, det må jo brukes opp det også... Bakgrunnsarket er en rest fra Fabscraps og det holdt akkurat til forside og innside. Det prikkete og det med tannhhjulene er fra Papirdesign og her har jeg jukset litt for å få ting til å passe. Under motivet er det ikke papir, så alle bitene er delt opp og limt slik at de passer. På denne måten ser det ut som det er papir under hele, men det er det altså ikke...... ;-)

Motivet er Steven fra North Star Stamps, det er tekstene også. Du kan finne de her og her. Den nederste har jeg maskert slik at "Til" er borte. Tekstene er embosset med hvitt pulver på svart kartong (kjøpt på Søstrene Grene). Det var lettere å embosse på dette arket som er uten struktur, i motsetning til Bazzil. De hvite og svarte stjernene er stanset ut av borden og trestjernene er fra Wycinanka. Ellers litt tannhjul-charms, en liten stjerne og filmstripe fra Tim Holtz.

 Har farget med Promarkers:
hud: tan, dusky pink, blush, ivory
jakke: black, cool grey 5, ice grey 1 og 5 (Jakka er opprinnelig svart på stempelet, jeg har bare fremhevet litt på kantene og i folder.
trøye: walnut, henna, cinnamon, tan, light fawn (F)
bukse: warm grey 4 og 5, khaki, pastel beige

 Både tekst og kantstempler fra North Star Stamps. Stemplene rundt kanten er egentlig større stempler som jeg bare har brukt deler av. Denne swirlen og denne groovy rammen. :-)

 
Håper du fikk litt inspirasjon til å lage et guttekort og kanskje bruke noe restepapir? :-)


Ønsker å bli med i følgende utfordringer med dette kortet:
-
 

2 kommentarer:

  1. H am loving all those cogs, great take on the challenge. Cherish This x

    SvarSlett
  2. Kjempeflott komfirmantkort, det er så herlig når en får brukt opp litt restepapir :) Takk for bidraget til Cherish This - Memories for Life

    SvarSlett