tirsdag 29. april 2014

Bursdagskort og feiring

I helgen hadde vi bursdag for eldstejenta som ble 7 år. Det ble feiret med klassevenninner, familie og venner. I denne anledning lagde jeg dette kortet med denne søte alven fra North Star Stamps. Dette er den lille utgaven, den finnes også i en større versjon.

 Arkene jeg har brukt er Maja Design, Sofiero-serien. Har brukt to ulike ark, og fikk også brukt litt rester - veldig kjekt :-)
Blomstene er fra litt her og der (WOC, Kort og Godt, Prima og Storyteller). Har malt de litt med hvit Gesso og hatt på litt glitterlim. Småtekstene er fra North Star Stamps og er satt på limputer. Bak motivet har jeg brukt en doilie-die og en kakeserviett under der igjen. Bokstavene er hvite Thickers, 7-tallet har fått litt glitterlim på seg.

Metallhjørnene var opprinnelig sølvfarget, men har embosset de med hvitt embossingpulver og litt FranTage, aged Ivory. Alle kanter og paneler er svertet med Distress Ink - Walnut Stain.

Her kommer Gessoen og glitterlimet litt bedre frem. Har også hatt litt gliterlim på vingene, og FranTage - aged Ivory rundt motivet. 

På motivet har jeg brukt disse fargene: 
hud: tan, dusky pink, blush, ivory (pastel pink i kinn og på lepper)
hår: raw sienna, mustard, tulip yellow, buttercup
kjole: antique pink, salmon pink, pale pink og pale blossom (F)
vinger: pale pink og pale blossom (F)
blomster: french navy, aegean, cool aqua

 Samme oppsett som på forsiden inni. Måtte hå litt god skriveplass  :-)

 Og baksiden med samme oppsett her og.


 Til barnebursdag har jeg laget slike fruktspyd de siste gangene. Et sunt og morsomt alternativ til kaker. Hadde laget brownies også, men alle barna kastet seg over disse først :-) Kunne sikkert laget dobbelt så mange for det gikk ikke mange minuttene før alt var spist opp!


En fornøyd jente etter en strålende bursdagshelg! Vi hadde supert vær hele helgen og var ute hele tiden. Det er første gang vi har kunnet det i slutten av april. Veldig deilig med litt smak av sommer!


Jeg ønsker å delta i følgende utfordringer med dette kortet:
- Storyteller #15: bursdag
- Hobbygarasjens aprilutfordring: bildeinspirasjon (bursdag, flagg og fest)


Takk for titten! Legg gjerne igjen en kommentar :-)


1 kommentar:

  1. Flott at du har gjentatt panelene og punch kanten på alle sidene. Nydeligt farget motiv.

    Takk for at du deltar hos Hobbygarasjen.
    DT Jorunn ELin

    SvarSlett