tirsdag 2. oktober 2012

Anonyme Timeglass - del 1


Jeg har meldt meg på Anonyme Scrapperes timeglass-utfordring. Var med i våres også, og det var spennende med nye oppgaver annenhver dag, og også litt hektisk :-) Tema for denne gang er Ikke kvadratisk eller rektangulært. Allerede her sliter jeg litt, 99,9% av alle mine kort er jo firkantet!.....

I tillegg skulle man bruke blonder/bånd, perler og maling/mist.

Jeg valgte å lage et enkelt kort med en rund Spellbinders. Valgte å stanse ut to like deler som jeg limte sammen. På denne måten blir det jo kanskje mer som en tag siden det ikke er noe man kan åpne, men jeg har likevel valgt å kalle det et kort :-) Har også sladdet ansiktet på bursdagsbarnet, siden jeg ikke har spurt om å få legge det ut på nettet.

Har brukt Pearl mist på hjertesirkelen. Mellom de to lagene med kartong har jeg limt fast en blonde (passet bra siden denne også var lilla på kanten). Organzabåndet er også en mørkere lilla farge, som har fått en real dusj med Pearl glimmermist den og. Tenkte at hun kan bruke den om hun vil henge det opp et sted.

Har limt på perler rundt på diesen, litt bling og hvite Thickers. Bak bildet er også en scalloped oval sirkel som jeg har dusjet med mist.

Glimmermist på båndet, her synes det litt bedre at blonden er lilla ytterst også :-)

Baksiden med skrivefelt. Har svertet mønsterpapiret i kantene og skrivefeltet med Distress Dusty Concord, en fin lilla farge :-)Da er jeg klar for neste utfordring! Gleder meg allerede :-)
Takk for titten :-)1 kommentar:

  1. Så flott det ble. Morsomt med utfordringer hvor vi må gå utenfor boksen:)

    SvarSlett