tirsdag 8. mai 2012

Grid-kortPå Hønetreffet sist hadde KristinL med seg noen stempler fra Kreativ Hobby. Vi fikk plukke ut et par selv som vi fikk mot at vi publiserte det i bloggen. (Må jo reklamere litt også.) Jeg valgte denne teksten og en swirl. Ville lage et kort med begge stemplene på fremsiden, og inspirert av Marit fra Hønetreffet falt valget på et Grid-kort. Det har jeg aldri gjort før, men har sett det før og virket som et artig kort å lage. Og det var det jo :-) Lagde det til denne ukens Kort-O-Mania på forumet til scrapping.no så derfor har jeg ikke kunnet lagt det ut før nå. Oppgaven var one-layer-card, uten pynt. Det har jeg heller aldri laget før så det var en utfordring :-)


 Her har jeg stemplet et hjerte fra Stempelglede svakt bak teksten (stemplet på papir et gar ganger først). De andre stemplene er stemplet med Colourbox brun stempelpute. Her er vinflaske, sommerfugl og to swirler fra Kreativ Hobby, blomsterstempel fra Magnolia og en sommerfugl til fra Kort og Godt.

Grid'en er laget med Distress, Walnut Stain først med Worn Lipstick og Peeled Paint oppå. Det samme i kantene.

 Enkle innsider med tekst fra Kreative Hender og samme swirlen fra Kreativ Hobby som på fremsiden. Litt noter og et 6x6 ark. (Har en blokk av disse, men synes de er så vanskelig å bruke...)

Baksiden med samme swirl, og mer noter :-)Takk for titten! Legg gjerne igjen en kommentar! :-)

1 kommentar:

  1. Så herlig kort, veldig moro å se stemplene i bruk!

    SvarSlett