søndag 1. mars 2020

Konfirmasjonsserie - invitasjon, bordkort, takkekort

I forbindelse med Papirdesigns utfordring for mars og som start på konfirmasjonssesongen, viser jeg her frem enkle kort til både jente og gutt. Her er invitasjon, bordkort og takkekort laget i samme stil med samme ark. De er postvennlige, dvs minimalt med pynt og lag med ark, siden det blir rimelig dyrt når man skal sende noe i posten. Jeg har derfor valgt å lage noe helt enkelt som alle kan klare å lage, både nybegynnere og de litt mer drevne. Alle arkene er fra den nye serien Håpefull.

Først ut er jenteserien:
Jeg har valgt å holde fargene i rødrosa, syntes disse arkene passet fint sammen. Arkene heter "Vårens konfirmant" og "sommer i vente". Tekst-die'ene er stanset ut i hvit glittermosegummi, vanskelig å få med glitteret på bildene... Bordkortet er superenkelt: stanset ut jenta ("Frøken"), limt på en liten oval og festet til glasset med en liten klype. Da tar det ikke plass fra bordet, men kan likevel enkelt tas av når man skal drikke. "Ansiktet" på jentene er baksiden på et av mønsterarkene. Har bare limt en liten bit bak die'en.

 Invitasjon og takkekort er like. Kan f.eks. ha bilde av konfirmanten inni takkekortet om man ønsker det. 

Hele jenteserien. kan man lage med få produkter, og dermed lave kostnader.

Så var det gutteserien:
Her har jeg brukt arkene "Håpefull" og "Svarte sneakers" Tekstene er her stanset ut i svart glittermosegummi. Noen av sneakersene er klippet ut av arket "Sneakers" og limt oppå noen av de svarte skoene med limpute for å få litt mer liv i kortene. Bordkortet er laget på samme måte som jente-utgaven, bare festet til glasset med en liten klype.

 Invitasjon og takkekort er like.

Kortene er 10x15 cm, dermed passer de i en vanlig liten konvolutt og minstesats med porto.

Bordkortene er enkle og rimelige å lage. Lite materialkostnad her.


Produkter:

Mønsterark:

Dies:
PD 1900070 Invitasjon 2 (konfirmasjon)
PD 17258 Bordkort, stjerne (skrivefeltet på bordkortene)



Ønsker dere alle en super dag! :-)


1 kommentar: