lørdag 18. januar 2020

Til superhelt!

Et kort laget på bestilling, til en jente som har vært alvorlig syk. Nå er hun frisk og har vært det i noen år. Hun har fylt 10 år og det måtte feires med fest! :-)

Jeg har brukt denne superjenta fra My Favorite Things (You're super), og montert henne foran to husrekker, begge dies fra MFT og laget bakgrunn med Distress oxides. Bokstaver fra Scrapmagasinets alfabet, tall fra Uniquely creative, stempel fra Norsk Stempelblad embosset i hvitt og stanset ut med Lawn Fawn banner die. Dotter fra Papirdesign, paljetter og stjerner fra Lucy's. Mønsterark er fra Dovecraft - Back to Basics (Blue skies). Fargene i bakgrunnen er: Black soot, Dusty concord, Wilted violet, Chipped sapphire og Salty ocean.

Jeg har stemplet med Inkon 3 Fadeout stempelpute. Denne stempler med lys farge som blir borte når man farger, så den synes ikke. Perfekt til no lines-fargelegging. Følgende farger er brukt:
Hud: E04, 13, 11, 01, 00
Hår: E49, 47, 44, 42
Rødt: R80, 39, 37, 35, 32
Blått: B99, 39, 37, 34, 32 (litt B000 på bena)
Grått: N8, 6, 4, 2, 0

I husrekkene har jeg limt gul kartong bak vinduene og farget noen av de svarte (det er jo ikke lys i alle vinduer på kvelden/natta) :-)

Den fremste husrekken er montert på lave limputer. Det er også tekstbanneret øverst. Tallene og jenta er montert på høyere limputer for skikkelig dimensjon.

Innsider med stempler fra North Star Design og Papirdesign.


1 kommentar: