tirsdag 30. juli 2019

To små esker av restepapir

Her har jeg tatt nok et dykk ned i restepapirbunken og laget to esker med skuff. Eskene er laget på øyemål og er derfor ikke helt perfekte, men ikke alltid alt behøver å være perfekt heller :-) Eskene er ca 10x10x2 cm store. Jeg har ikke fulgt noen mal, kun laget ut fra eget hode her.

Første esken er laget med mønsterark fra Papirdesign. Har brukt ark fra flere kolleksjoner. De ulike sirklene er stanset ut og montert på limputer/foamtape for ekstra dimensjon. Stempel fra Papirdesign og halvperler i sølv og svart i ulike størrelser.

Her ser man bedre 3D-effekten. Håndtaket på skuffen er fra Tim Holtz.

Her er skuffen dratt ut og det er plass til en liten gave nedi. Kan være penger, gavekort eller noe annet lurt. Jeg har valgt å lime mønsterark på sidene av skuffen også, både innsider og utsider. Blir mer robust og ser mer helhetlig ut.

Den andre esken er laget med mønsterark fra Kaisercraft. Har brukt ark fra to ulike kolleksjoner og klippet ut blomster og fugl. Blomstene er montert på foamtape/limputer for ekstra dimensjon.

Her synes lagene litt bedre. Teksten er fra Huldra design og stanset ut med bannerdie fra Lawn Fawn. Også denne er montert på limputer. Enkelt pyntet med noen hvite halvperler i ulike størrelser.

Her er skuffen dratt ut og det er også pyntet enkelt innvendig. Det er plass til en liten gave nedi.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar