mandag 7. juli 2014

Sommerlige lyslykter

Laget massevis av lyslykter til jul i fjor, men ville også lage noen litt mer sommerlige. Så da ble disse til. Laget to nesten helt like. Eneste forskjell er en annen tekst på den andre lykten; har bare tatt bilder av den ene. Synes det gjorde seg godt med de fargede blomstene rundt, så det blir nok fler slike etterhvert også  :-)


 Har brukt et gammelt syltetøyglass og malt med et lag Gesso (med svamp, ikke pensel). Har så lagt en kakeserviett på og dabbet mer Gesso oppå slik at der kakaservietten har vært, blir det bare litt mønster. Så har jeg stanset ut en blomsterkrans av Memory Box og svertet med ulike Distressfarger og limt på. Til slutt litt crackle paint her og der.

 Her synes mønsteret og bomsterkransen litt bedre.

En tag med tekst fra Kort og Godt fikk plass rundt kanten. Festet med scrappers floss og en blomstercharm.


Snart er det jo på tide med juleforberedelsene. Har alltid planer om å begynne tidlig, så vi får se om jeg klarer det i år! Det blir nok en del lyslykter i år også, solgte maaange på julemarked i fjor. Søk på lyslykter, så får du se de jeg lagde i fjor. Har allerede fått ny inspirasjon til lykter i år, så det er vel egentlig bare å sette i gang ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar