lørdag 5. juli 2014

Konfirmantkort

Her komer et konfirmantkort til jeg har laget. Har brukt motiv og tekst fra North Star Stamps. Selve kortet er veldig enkelt, str 10x15 cm. Hvit base med svart glatt kartong (fra Søstrene Grene) som jeg har embosset flere ulike stempler i hvitt. Har også dratt over stemplene med litt hvit Distress Stain etterpå, for å få en slik "kritt-effekt".

 Til konfirmanten finnes i flere ulike størrelser, dette er den mellomste, finnes også i en større og mindre. Har brukt  stjerne 2 stor, stjerne 4 stor, stjerne med sølvhale og kantswirl. Ellers har jeg brukt litt lysebrun scrappers floss og en stjerne-charm.

 Motivet er satt på limputer for å få litt 3D-effekt. Det samme er teksten. 

 Motivet heter Steven og er fargelagt med Promarkers og jeg hadde skrevet opp fargene jeg har brukt, men finner de dessverre ikke igjen... Har i hvert fall brukt black, cool grey 3 og 1 på jakka, tan, dusky pink og blush på huden, cool grey 5, 3 og 1 + ice grey 1 på trøya. Buksa er også 4 eller 5 farger, skal se om jeg får husken tilbake :-)

Har etterhvert funnet ut at for å få til skikkelig skyggeeffekt må jeg i bruke i hvert fall en eller kanskje to nyanser mørkere enn det jeg tror. Når man legger de lysere fargene oppå duser man ut de mørkere også, så for å ikke få motivet så flatt bruker jeg alltid minst 3 fargenyanser, men som oftest 4 eller 5. Går også over minst to ganger for å få mer dybde i fargene.

 Inni kortet har jeg brukt stjerne 2 stor, stjerne 4 stor og
stjerne 1 liten. De er stemplet med svart Archival ink. Teksten er emboset i hvitt og to stjerner er stemplet svakt med hvit Distress Stain. Rammene er tegnet på frihånd.Ønsker å delta i Storytellers utfordring #19: embossing med dette kortet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar