tirsdag 10. juni 2014

Eksplosjonsboks til bryllup

Her har jeg laget en eksplosjonsboks til et bryllup vi var i nå i helgen. Det var mitt første forsøk på en slik boks, og det var veldig enkelt å følge oppskriften. (Søkte bare på "eksplosjonboks mal" på Google så kom det opp mange treff). Boksen er laget til North Star Stamps juniutfordring med tema bryllup. Vær forberedt på bilderas her nå :-)


 Har brukt ark fra Maja Design, Sofiero-serien med rosa (ikke knallrosa) Bazzill bak. Selve boksen er i hvir Bazzill. Teksten er skrevet ut på pc og klippet til. Blomstene er fra WOC, Kort og Godt og Storyteller, to ulike sommerfugler er stanset ut med MS-puncher, perletråd over blomstene fra Kort Godt, perlebånd rundt kanten har jeg kjøpt privat og så har jeg satt på en blonde rundt kanten på esken. 

 Brudeparet kan du finne her og er stemplet med Distress Pumice Stone. Alle kantene på panelene er også svertet med denne, med diesen i (for å få litt rammeeffekt). Teksten kan du finne her

 Kjærlighet...  finner du her. Har brukt monogrammet til brudeparet på den ene siden. 

 Slik ser boksen ut inni, med to tekster, hjerter og et skrivefelt.

 Brudeparet er kjøpt på Panduro for lenge siden og er satt på en "kake" med blomster rundt.

 Denne teksten kan du finne her.

 Og denne her

 Har brukt de samme blomstene på kaken som utenpå boksen. Skjøter i papir og blonde er gjemt under blomstene.

 En liten close-up til på lokket

Blomstene er limt på et hjerte som er stanset ut med en Nellie Snellin die. Blomstene er arrangert slik at de største er i midten og mindre utover. Da blir det fin dybde i oppsettet. Perletrådene er limt både med gluedots og glossy accent. Banneret er bare limt med gluedots i hver ende.Denne boksen har vært med på langtur - helt til Italia! Pakket den inn i litt bobleplast og inn i en litt større boks for å beskytte den ekstra og det gikk helt fint. Det var moro å lage en slik boks og det blir garantert ikke den siste. 

Håper du tar deg tid til å bli med i juniutfordringen hos North Star Stamps!

1 kommentar: