mandag 23. juni 2014

Bryllupskort i hvitt, rødt og svart

Først vil jeg bare minne om utfordrigen vår som gjelder ut juni. Sommeren er jo høytid for bryllup og vi vil se bryllupskort, esker/bokser, tags eller hva det måtte være bare det passer til temaet. Håper du blir med!

Her har jeg laget et kort som går i hvitt, svart og rødt. Veldig uvant med slike sterke farger og lite pynt, men kortet skulle være enkelt og rent.


Brudeparet er stemplet med Archival Ink, Jet Black. Hjertet (det rød bak motivet) er stanset ut med Nellie Snellen hjertedies, arket som motivet er stemplet på er bare klippet til. Kantene er svertet med Distress Black Soot, Pumice Stone og Fired Brick. 

 Teksten på banneret er skrevet ut på dataen.
Under motivet har jeg brukt "Fossefall av hjerter". Har stemplet på baksiden av Bazzillen, der det ikke er struktur slik at det er lettere å stemple :-) Så har jeg tegnet en ramme rundt.

Inni kortet har jeg brukt denne kjærlighetsteksten og disse hjertene

På baksiden fikk denne teksten plass.


Et detaljbilde til. Sløyfen er faktisk fra invitasjonen, det andre svarte båndet er en bit jeg har hatt liggende. Har valgt å holde pynten enkel, kun hvite og røde blomster. Talll og bokstaver fra Storyteller.Med dette kortet deltar jeg i følgende utfordringer:
- My Bestie Norge #21: mer enn en brett
- Nordsalten hobbyklubb #98: alt er lovØnsker deg en riktig flott dag der ute! :-)

1 kommentar:

  1. Herlig kort, og flott gjennomført på alle sider..
    Tusen takk for at du scrapper med oss i Nordsalten hobbyklubb :-)

    SvarSlett