fredag 11. april 2014

Du er best

Her har jeg laget et enkelt kort med ramme fra Spellbinders (Timeless rectangles). Bildet er fra et collageark fra North Star Stamps (Unge damer 4), teksten er fra et annet klippeark (dokumentert). Denne finnes også som stempel (her). Blomster er fra Wild Orchid Crafts.

 Mønsterark er fra Pion Design . Alle kanter er svertet med Distress Ink, Walnut stain. Små sommerfugler her og der stanset ut med en bordpunch og små stjerner fra Studio Calico. Har også hatt glitterlim langs kantene og på blomstene.

 Fikk visst ikke frem glitteret ordentlig, men har hatt litt på blomstene. Småperlene på sommerfuglene er fra Kort og Godt. 

 Innsidene er også enkle med kun mønsterarket, litt småstjerner og sommerfugler til pynt. Stempelet øverst kan du finne her og det nederste finner du her

Baksiden fikk være helt enkel, kun med denne fine teksten :-)


Siden hun som skal få dette kortet har bursdag nå i påsken, passet det med litt vårlige farger. Og siden hun ikke er veldig glad i gult og veldig mye påskepynt fikk det bli et enkelt kort denne gangen :-)
1 kommentar:

  1. Så mye fint du har lagt ut <3 Kortet er var super fint, digger de små blomstene jeg må tak i, og stemplene er jo bære herlige <3

    SvarSlett