torsdag 10. april 2014

DT-bidrag aprilutfordring hos North Star Stamps

Da er det duket for ny utfordring hos North Star Stamps! Denne gangen vil vi se ting relatert til påske kombinert med fargen grønn! Du kan selv velge hva du vil lage, bare det er papirrelatert og har med grønne detaljer. 

Jeg har valgt å pynte et påskeegg. Det er et helt vanlig egg fra Nille som jeg først har malt med hvit Gesso, to strøk og så lagt på en serviett og brukt decoupagemaling. Servietten jeg har brukt er en Sagen Serviett kjøpt hos North Star Stamps. Du kan finne den her.

Måtte jo bare gå ut i det fine været for å ta bilder! Ikke så mye grønt gress hos oss enda, men det er på vei opp. Det er så deilig å kjenne solen varme mer og mer og at dagene blir lenger og lenger! :-)

Etter å ha malt egget og hatt på servietten med decoupage, har jeg brukt et utklippsbilde og en tekst fra North Star Stamps. Denne teksten er blant flere på et tykt papir. De er skikkelig gode å bruke. Akkurat denne har også kommet som stempel, du finner det her.Her har jeg brukt blomster fra Storyteller /de knall rosa og grønne), Kort og Godt (de lys rosa) og WOC. Har også brukt to swirler fra Marianne Design. De må sommerfuglene er stanset ut fra en sommerfuglbord av en MS-punch. De små perlene er også fra Kort og Godt.Rundt egget har jeg limt på en blonde, både på over- og underdelen. Noen små blomster fra Storyteller her og der liver opp litt :-)


Bildet er stanset ut med Spellbinders classic ovals med hvit Bazzill bak. Denne er stanset ut med deckled edge classic ovals. Teksten er stanset ut med labels 8 (måtte klippe til litt for at den skulle passe oppå rammen bak) og rammen er stanset ut med Romantic Rectangles. Har hatt litt Frantage - aged Ivory oppå både bildet og tekst. Det ga det et litt mer vintage preg :-)


Deltar med dette i følgende utfordringer:
- Storytellers utfordring #13: vår/påske
- Kreative verdens aprilutfordring: påske
- Nordsaltens hobbyklubbs utfordring #93: påske - og noe annet enn kortTusen takk for titten! Legg gjerne igjen en kommentar etter deg :-)


3 kommentarer:

 1. Flott påskeegg du har pyntet!! Vårlig med alle blomstene :)

  Tusen takk for at du scrapper med Nordsalten hobbyklubb!

  Anne Lill - DT NSHK

  SvarSlett
 2. Vakker påske egg du har laget Heidi!
  Tusen takk for at du deltar på utfordringen hos Kreative Verden.
  Hilsen fra DT Vibekke

  SvarSlett
 3. Nydelig påskeegg du har laget. Takk for at du deltar hos Kreative Verden :-) Klem Rita

  SvarSlett