fredag 6. september 2019

En kollega slutter

Her er et kort jeg laget til en kollega som sluttet hos oss. Føles som om det har vært mange som slutter de siste årene, men heldigvis blir det ansatt nye flinke folk også. Og ved alle anledninger lager jeg jo kort. Dette motivet har jeg brukt før og syntes det passet spesielt godt til dagens mottaker :-)

Mønsterark er fra Kaisercraft - Sea Breeze-kolleksjonen. Motivet er stanset ut med oval fra My crafty times, mønsterarket baker klippet til da jeg ikke hadde større die som passet til. Montert på limputer for dimensjon. Stor hvit blomst fra WOC, de turkise er kjøpt i Thailand. Dottene er fra Webster's page, bokstaver fra Scrapmagasinet, sommerfuglene er stanset ut med en mini-punch. Teksten er fra Huldra design, den øverste delen er stemplet med Distress oxide Peacock feathers, den nederste med svart Archival. Stanset ut med bannerdie fra Lawn Fawn og montert på limputer.


Motivet er fra Kenny K og farget med følgende farger:
Hud: E13, 11, 01, 00, R21, 20
Hår: E49, 47, 44, 42
Øyne: B39, 37, 34
Rødt: R24, 22, 21
Kjole: C3, 1, 00
Bakgrunn: C1, 00, BG10

Innsider med stempler fra North Star Design og skrivefelt stanset ut med samme oval som på forsiden. Her ble det skrevet en personlig hilsen.



Ønsker å delta i Nordsaltens hobbyklubbs utfordring #175: bruk dies

1 kommentar:

  1. Morsomt motiv og nydelig fargelegging! herlig kot:) Alltid stas med kort der tema er tilpasset mottaker. Takk for at du deltar hos NSHK.DT Ingunn

    SvarSlett