fredag 26. februar 2016

Morsdagskort nr 2

For et par dager siden publiserte jeg et morsdagskort som jeg laget to ganske så like til av. Her kommer da det andre kortet. Her kan du lese om det første kortet. Jeg har brukt ark fra Maja Design, tre ulike serier, ganske samme oppsett, bare litt variasjon i farger og pynt. Greit å lage flere like i samme slengen, synes jeg. Disse ble laget til jobben hvor jeg har en boks med kort for salg. Det er stadig behov for litt påfyll, noe som er veldig hyggelig :-)

Arkene jeg har brukt er fra Spring Basics, Vintage Baby og Sofiero-serien. Jeg har brukt en doilydie og stanset ut av det ene mønsterarket.  

Morsdag er en die fra Scrapmagasinet og er stanset ut i hvit mosegummi. Det gir en fin effekt. Blomsterkransen har fått bling i ulike størrelser på blomstene. Blomster er fra North Star Design. Hjertene er fra Wycinanka, sommerfuglene er klippet ut fra et Maja-ark.

Stripen med tekst er baksiden av en produktlinje fra et av Maja-arkene. Synes disse er fine, men får ikke brukt de så ofte som jeg ønsker.. :-)

Enkle innsider hvor jeg har stemplet med dette stempelet i kantene. Stemplet med Stomy sky annengangsstempling (stemplet først på et kladdeark, så på kortet for en svakere farge). 

Teksten er ett av to stempler som hører sammen. Så kan man bruke de litt om hverandre evt begge på same kort :-) Og denne swirlen synes jeg er så fin, med både sommerfugler og hjerter ;-)


Ønsker å delta i følgende utfordringer med dette kortet:
- Nordsaltens hobbyklubbs utfordring #133: sommerfugl i vinterland
- Papirlosjens utfordring #2: hjerter
- Scrappiness' utfordring #13: pastellfarger og minst 3 blomster


4 kommentarer:

 1. Herlig dust kort, og digger hvordan du har tatt igjen fargene på innsiden med stempel. Elegant og flott.
  Takk for at du scrapper med oss i Nordsalten Hobbyklubb :-)

  SvarSlett
 2. Vakkert kort. Tusen takk for at du deltar hos papirlosjen i vår hjerter utfordring:-) Klem DT-Elisabeth

  SvarSlett
 3. Nydelig kort du har lagd, takk for at du er med på vår utfordring hos Scrappiness

  SvarSlett
 4. Et nydelig kort, som eg er heilt sikker på er enda finere i virkeligheten en på bilde. Eg er veldig glad i denne typen kort med distressa kanter og opphøyd tekst.
  Takk for at du deltar hos Papirlosjen, Klem DT-Anita

  SvarSlett