lørdag 13. desember 2014

Koselig julenisse

Her har jeg laget et ganske enkelt julekort med denne koselige nissen fra North Star Stamps. Har brukt ark fra Maja Design Vintage Basics Frost

 Kortet er 6"x6" med hvit Bazzill som base. Hovedmotivet er stanset ut med Spellbinders circle og svertet med Distress Pumice Stone i kanten. Har hatt på Fran Tage Ivory og limt det på en Scalloped circle. Har limt litt osteklut på underst. Hjertene er dies fra Memory Box, perlene er fra Fab Scraps og Kort og Godt (de aller minste). De minste snøfnuggene er fra en Fiskars punch, det andre er en punch fra Martha Stewart.

Snøfnugget nederst til høyre er chipboard fra Maya Road som er malt med Distress Paint Picket Fence (flere strøk), hatt på et lag med Glossy accent og strødd Distress Dry Glitter over. Har festet litt brun Scrapper's Floss og limt på.

Hashtag-tekstene kommer fra Kreativ lek-platen fra North Star Stamps

 Nisse med glimt i øyet er farget med Promarkers. I brilleglassene har jeg lagt på litt Glossy accent for en glass-effekt.

 Teksten er embosset med hvitt embossingpulver. Stempelet er et av mange stempler fra Gode, gamle juletekster-platen.

 Innsidene er holdt veldig enkelt. Kun litt mønsterark på den ene siden (litt rester fra andre ark). Teksten er denne fra North Star Stamps og har brukt disse snøfnuggene og et poststempel. Har svertet rundt kantene på sirkelen her også og litt på scalloped sirkel. Siden det blir hvitt på hvitt har jeg hatt på litt farge for å fremheve littegrann :-)

Et lite "mail"-stempel nederst på baksiden måtte jeg også ha med :-)Håper du snart er ferdig med julekortene! De må jo straks sendes om de skal komme frem før jul. Selv har jeg ikke fått sendt mine, så kanskje det er på tide.... :-) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar