fredag 10. oktober 2014

Herrekort - oktoberutfordring hos North Star Stamps

Det har blitt oktober og det er klart for ny utfordring hos North Star Stamps. Denne gangen er det herrekort som gjelder og jeg har laget dette kortet. Det ble gitt til min mann til bursdagen hans for litt siden. 

Thsi card I made for my husband to his birthday.


 Har brukt ark fra Papirdesign, er veldig glad i disse :-) Har også laget en bit med metallteip, som er embosset og malt med svart akrylmaling. Har hatt denne liggende en stund, så greit å få brukt den :-) Motivet er fra et klippeark fra North Star Stamps, det samme er #-tag-tekstene. Har laget en tag bak bildet, i denne er det festet en sløyfe med hug snug (farget med svart Promarker), litt twine og en stjerne fra Storyteller. 

Ellers er det litt stjerner og gears fra Wycinanka, filmstripe fra Tim Holtz og verktøycharms fra Korthobby. Stjerneborden er en kantpunch fra Martha Stewart. Og gratulerer-arket er også fra Papirdesign.

Paper from Papirdesign, star border MS-punch, twine, metalltape with embossing and stars from Wycinanka.

 Dette stempelet på tag'en. Stjernene kommer fra dette stempelet, hvor jeg bare har brukt stjernene. Liker slike bakgrunnsstempler. :-) Svertet med Distress Black Soot

 Tøffing, han James, altså... :-) Småtekstene er bare stemplet, klippet ut og svertet litt i kantene. Litt twine og en ekte-mannfolk-charm fra Kort og Godt. 

 Hashtag-tekstene er fra begge platene som på fremsiden. Stanset ut med Spellbinders labels 4 og gold labels 4.

Teksten bak kommer fra dette utklippsarket. Her finnes også teksten jeg har på tag'en. Disse tekstene er egentlig ment til PL-bruk, men de passer jo fint til kort også! :-)Ønsker å delta i følgende utfordringer med dette kortet:
- Scrapper's Delight challenge 33: monochromatic or anything goes.
- Korthobbys oktoberutfordring: alt er lov
- Storytellers utfordring #24: alt er lov
- House of cards octoberchallenge: use punch or dies (I've used both)
- Card and scrap #83: bruk dies

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar