fredag 14. februar 2014

Valentinsgave

I dag er det den store kjærlighesdagen verden over. Her i huset feirer vi egentlig ikke denne dagen noe særlig, men det er jo hyggelig å gi hverandre en ekstra oppmerksomhet i hverdagen. Jeg har laget en liten boks med noen sjokoladebiter. Ferrero Rocher er mannen i huset glad i og jeg hadde noen liggende hjemme. Så jeg lagde en liten boks for de som var igjen (lurer på hvor de andre har tatt veien....)


  Her har jeg brukt stempelet blomster til deg fra meg. Syntes denne passet godt på en dag som denne! :-) Farget med Promarkers. Mønsterark er fra Maja Design, Skærgårdsliv. Blomstene er fra WOC og Kort og Godt (de mørkeste rosene). Det lille hjertet er fra Kaisercraft, LOVE-charm fra Tim Holtz, en liten perle og litt floss-tråd.

 Båndet er hug snug og opprinnelig hvitt. Har farget det med Promarker, Petrol blue og Indigo blue. Da fikk jeg den dype blå fargen som passer så godt sammen med disse Maja-arkene :-) Veldig enkelt og kjapt. Og så greit å kunne få bånd i akkurat den fargen du vil ha! :-)

 " Det er 10 bokstaver..." fikk plassen på baksiden. Har brukt Spellbinder Captivating squares under teksten. Har også brukt litt av denne swirlen i kantene.

  Her er godsakene og denne sjokoladeteksten på innsiden.  

Nærbilde av herligheten. Det må jo bli bra dette!? :-)Med denne herligheten deltar jeg i følgende utfordringer:


Blit veldig glad om du legger igjen en kommentar. Og håper du får en fortsatt strålende (og kjærlighetsfylt) dag!


3 kommentarer:

  1. Nydelig sjokoladeboks :) Takk for at du er med på Trykkpressa denne måneden ♥

    SvarSlett
  2. du er super dygtig og en rigtig fin inspiration

    SvarSlett
  3. For en lekker sjokoladeboks. Liker designet med bruk av dies, blomster og charm. Tusen takk for at du deltar hos Kreative Verden denne måneden og lykke til. Håper du blir med oss igjen neste måned. Klem Bettina DT Medlem hos Kreative Verden

    SvarSlett