fredag 6. april 2012

Påskekurv


Jeg har laget en kurv til min farmor. Hun har bursdag i påsken og siden jeg synes det er ganske håpløst å kjøpe noe til en eldre dame som har alt, ikke ønsker seg noe og ikke trenger noe, falt valget på en kurv med litt påskegodt. Malen fant jeg her. Den er egentlig for 6x6, men det ble litt knuslete, så jeg har brukt 12x12, bare økte målene litt. Enkel mal og følge, og anbefaler flere å prøve, den var enkel å lage :-)

Brukte først lysegul Bazzill og passende mønsterark som jeg klipte til etterpå. Brukt masse ymse blomster og perler fra Kort og Godt i noen av blomstene. Jenta er ny fra Wee stamps og er jo bare helt nydelig! Første forsøk med henne, men det blir nok fler!

Farget med Promarkers. Ikke helt fornøyd med håret, men det får bare være. Prøvde med Blender-metoden på ballongen. Må alltid prøve noe nytt :-) Ble litt mye mørkt grått rundt motivet, men det var også første gang jeg prøvde det på denne måten, så blir det sikkert litt annerledes neste gang :-)

Masse blomster av ulik størrelse og produsent. Fikk brukt litt større enn de jeg vanligvis bruker (og det er jo bra, de har en tendens til å hope seg opp) også. Bl.a. WOC, NSS og Magnolia. Tekststempelet er fra Kreativ Hobby

Tekst fra NSS her.

Og til slutt et bilde med alle godsakene oppi. Masse sjokolade som hun er glad i: Melkerull, Kvikk Lunsj, After Eight og Mandelstang.


Og det beste er jo at mottakeren ble såå glad for gaven! :-) Blir jo like glad for sånt som for likørflaska hun også fikk :-) Og da er det jo moro å gi bort noe som blir så godt mottatt!

Er med i følgende utfordringer:
- Scrap that colour på scrapping.no
Hadde ikke noe mer orange Bazzill enn dette, men det er litt orange på blomstene. Håper det er nok :-)
- Ett Trykk: noe gult.
- Scrapperikets utfordringsblogg: utfordring nr 48 - Perler/bling (har brukt perler inni blomstene)

Håper du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på! :-)


1 kommentar:

  1. Wowwww, denne var skikkelig lekker .)
    Tusen takk for at du deltar på utfordringen vår :)

    Unni
    Scrapperiket

    SvarSlett