fredag 10. februar 2012

Hjerter


Her kommer et nytt kort til Anonyme Scrapperes timeglass-utfordring. Dette er tfordring nr 2 med tema valentine/kjærlighet og oppgaven var å lage noe ovalt, rundt eller hjerteformet. Så jeg endte opp med et hjerte-staffeli-kort.

Jeg har til og med fått nrukt litt restepapir på dette kortet! Ikke verst! :-) Hjertene er stanset ut med Nellie Snellen hjertedies på Bazzil.

 På fremsiden og baksiden har jeg brukt baksiden av et mønsterark fra Fancy Pants Design, da dette var litt gråpapir-aktig. Har sprayet med glimmermist (Pearl og så Tutti Frutti når den første var tørket). Brukte en av diesene som maske. Deretter er det stemplet med et hjerte fra Stempelglede og en swirl i kantene. Har brukt Vintage photo på stempelet og svertet kantene med Walnut Stain.Teksten er skrevet for hånd. Perler fra Kort og Godt.

 Teksten er satt på med limputer for en liten 3D-effekt

Sett fra siden. Her ser man 3D-ekkekten litt bedre.

Innsiden. Har klippet ut et hjerte fra mønsterarket (Fancy Pants - Vintage Design) hvor det står Won't you be my Valentine? Syntes det passet så godt :-) De rød blomstene er fra Papirplaneten og rosene fra NSS. Perlehjerter fra Kort og Godt (tror forresten det største perlehjertet er kjøpt på Hadeland Glassverk)

 Må jo ha et skrivefelt også. Selv om dette ikke ble så stort :-)

 Baksiden er sprayet med Pearl Glimmermist og stemplet hjertet med Worn Lipstick. Swirler med Vintage Photo og svertet kanter med Walnut Stain. Teksten er fra Kreativ Hobby.


Må si meg ganske fornøyd med dette søte lille kortet. Og det beste er jo at det ikke tok så lang tid å lage! Synes det er så koselig å lage slike Valentines og kjærlighetskort, men det er vel begrenset for hvor mange mannen kan få og hvor gøy han synes det er å få slike sukkersøte kort.... (kan ikke skjønne det...) ;-)  Så dette kortet må nok finne en annen eier :-)

Er med i følgende utfordringer med dette kortet:
- Anonyme Scrappere timeglassutfordring nr 2: noe ovalt/rundt/hjerteformet
- Vintageutfordring, nr 35: vintage 3D-prosjekt
- Nordsalten Hobbyklubb, nr 47: hjerter
- Kreativ Hobby: til en hjertevenn
- Kortgleder: kjærlighetsutfordring


Takk for at du tittet innom bloggen min! Jeg blir veldig glad for en kommentar!
Ha en fin dag videre :-)


4 kommentarer:

 1. Dette ble utrolig fint. Så flott med de perlene. Tusen takk for at du deltar hos NordSalten Hobbyklubb.

  -Wenche

  SvarSlett
 2. Så nydelig laget:)
  Takk for at du deltar hos NSHK. Lykke til!
  Gunn

  SvarSlett
 3. Tusen takk for at du deltar i NR 2 "Form" oppgaven til Anonyme Timeglass. Nydelig kort du har laget! Riktig lykke til, gleder oss til å se hva du lager til de 2 neste utfordringene også :)
  Klem fra Anja

  SvarSlett
 4. Nydelig kort! Takk for at du deltar i Kreativ Hobbys utfordring!

  SvarSlett