lørdag 15. mai 2021

Kjære konfirmant

Hei! Jeg jobber meg fortsatt gjennom bunken med kort som er laget på bestilling, men ikke publisert i bloggen. Dette er nok et konfirmasjonskort, denne gangen til en som turner. 

Mønsterark er fra Papirdesign, veldig kjekt å kunne bruke litt restepapir :-) Turneren er die fra Dixi Craft og passet perfekt til temaet. Ellers er det tekst fra Norsk Stempelblad, bokstaver og tall fra Scrapmagasinet og  blomster og die fra Papirdesign. Kortbasen er stanset ut med die fra Go Kreate, veldig synd at disse er utgått, de er veldig fine :-)

Forsiden på kortet er stanset ut en ekstra gang slik at den blir hel. Ellers ville den bli kuttet av på toppen ettersom kortet er hengslet der. Både tekstdie, sirkelpanel og turner er montert på limputer for å få dimensjon. Teksten er også stanset ut med glittermosegummi. Stempelet i bruskorken er stemplet på en bit mønsterpapir og punchet ut med 1" punch. Så har jeg limt en epoxy sticker med glitter over.

Innsidene med stempler fra Papirdesign.

Bakside med pengelomme og ny tekst fra Papirdesign. Her har jeg stanset ut pengelommen to ganger og limt sammen for at den skal bli litt større. Da blir det bedre plass til penger oppi. Rammen er fra Spellbinders.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar