tirsdag 8. september 2020

You are fantastic!


Hei, alle sammen! Copic Marker Norge er ute med ny utfordring og her er litt inspirasjon. Du kan delta med hva du vil, eller følge designteamets tema (som gir ekstra vinnersjanse) som denne måneden er "lek med tusjene". Det er jo noe vi gjør ofte, å leke med tusjene, men her har vi dratt det litt lenger. Jeg har valgt å fargelegge motivet mitt med flere fargefamilier på like deler av stempelet. Blomstene er f.eks. farget med tusjer i både BV-, V- OG RV-familien, bladene både G- og YG-familien. På denne måten kan man få frem nye fargekombinasjoner og det gjør fargeleggingen enda mer spennende! :-)

Blomsterstempelet er fra Avery Elle og er stemplet med Ink on 3 Fadout ink. Passer perfekt til no lines-fargelegging. Følgende farger er brukt: 
Blomster: BV08, V17, 15, 12, RV00
Blader: G28, YG67, 63, 61
Bær: E87, 84, YR24, 21 (E77, 71 på stilkene)
Støvbærere: YR24, 14, Y00
Skygge: C5

Blomstene er farget med de samme tusjene, bare de fire mørkeste nyansene på de tre mørkeste blomstene, alle nyansene på de i midten og de fire lyseste på de lyseste blomstene.

Motivet er maskert og så har jeg svertet med en stensil fra Altenew (Square Weave pattern) over med Distress Oxide - Picked Raspberry. Teksten er fra My Favorite Things hvor YOU er stemplet med Versafine Onyx black og embosset med klart embossingpulver. Tekststripen er embosset med hvitt embossingpulver, stanset ut med bannerdie fra Lawn Fawn og montert på limputer. Hele panelet er montert på foamtape for ekstra dimensjon.

Meget enkelt pyntet med paljetter fra Simon Says Stamp og en stjerne fra Queen & co.

Inside med stempel fra Norsk Stempelblad. To ulike stempler som er satt sammen. Venner er stemplet med Distress Oxide Wilted violet.


Håper du ble inspirert til å utforske tusjene litt mer og prøve fargekombinasjoner utenfor de "vanlige" fargefamiliene. Bare husk at man får best resultat om man har én mørk tusj (slutter på 7-9), en mellomfarge (slutter på 4-6) og en lys (slutter på 0-3). Så er det bare å prøve seg frem! Håper å se masse flotte kreasjoner! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar