torsdag 1. februar 2018

Første bidrag for Copic Marker Norge! CMN #93 januar, moodboard - team 2

Jeg har en gledelig nyhet til alle sammen, og dette er noe jeg faktisk er veldig stolt av! Jeg er så heldig at jeg har fått plass i designteamet til Copic Marker Norge! Det er kjempestort! Før jul ble jeg oppringt av Siv som er leder i teamet, og hun lurte på om jeg hadde lyst til å være en del av teamet deres. Lurte egentlig først på om hun hadde ringt feil, for jeg føler meg jo ikke SÅ flink med tusjene enda... Men i mellomtiden har jeg øvd, så jeg håper at jeg er plassen verdig. En smule starstrucked er jeg jo, i dette celebre selskapet, må jeg si.

Dette er da mitt aller første bidrag, og et inspirasjonsbidrag til utfordringen som får nå. I hele år er det moodboards som er oppgavene og da står man jo veldig fritt til tema, farger og motiv. Eneste kravet er at man må si hva man blir inspirert av (kan være en detalj på et bilde, fargene eller et motiv) og selvfølgelig at motivet er farget med Copics. Jeg håper at mange deltar og blir inspirert av det vi lager.

Her er moodboardet for januar og mitt inspirasjonsbidrag:

Jeg har latt meg inspirere av de fine fargene i moodboardet. Siden jeg føler meg litt ferdig med vinter og snø, ble det et kort med vintema i blått i stedet. Motivet jeg har brukt er fra Stamping Bella - Uptown girl, Opal the optimist og er stemplet med Memento Desert Sand (no-lines-teknikk). Har brukt en die fra LDRS til å stanse ut motivet og stemplet teksten fra Norsk Stempelblad med Archival Shadow Grey. Mønsterark er fra Papirdesign - Hell og lykke, blåklokker (baksiden) og Julestemning, stjernehimmel. 

Motivet er farget med følgende farger:
Hud: E11, 21, 01, 00, 000. RV 29 og 21 i kinnene
Hår: E49, 59, 47, 44, 42, 51
Blå: B39, 37, 34, 32
Roser: RV99, R59, 56, 46, 24. G29, 99, 46
Flaske: G29, 99, 85, 46, 40. E55, 53, 51

Ellers har jeg brukt en blomsterranke fra Rayher. Denne er skikkelig anvendelig og kan brukes overalt. Jeg har klippet denne opp litt slik at det passet å putte flere deler under blomstene her og der. Hvite Mathiablomster og blå Petaloo-blomster. Små halvperler fra Rayher. 

Innsider med tekster fra Papirdesign.2 kommentarer:

  1. Velkommen til CMN Heidi - jeg gleder meg til å se hva du tryller fram :) Klem, Siv

    SvarSlett
  2. Så utrolig gøy og veldig fortjent Heidi. Du har blitt superflink :-)

    SvarSlett