lørdag 25. mars 2017

Lommebok-kort

Hei! Nå har jeg hatt noen dagers bloggepause, så nå har jeg litt nytt å vise frem igjen. I dag vil jeg vise frem et lommebok-kort som jeg hadde med i Ett Trykk i fjor. Disse er enkle å lage og fine til smågaver, gavekort eller pengegave. Passer både til bursdag og konfirmasjon. Inni lommeboka er det plass til et lite kort.

Jeg har ikke laget noen mal på denne enda, men det er enkelt: Man kutter Bazzill på ca 15 cm og preger to linjer til bunn (1/4" i mellom) og til lokk (1/2" i mellom). Så kan man punche eller stanse ut en pyntekant på det som blir nederst på lokket. Kutter to biter og lager trekkspill til sidene. Jeg bruker magnet eller borrelås som lukkemekanisme. Får se om jeg får laget en mal når jeg får hodet over vann og litt bedre tid! :-)

Jeg har her brukt mønsterark fra Papirdesign, die fra Scrapmagasinet, stempel fra North Star Design (fra denne grunge-platen), MS-punch, en liten kakeserviett, små perler fra FabScraps og blomster fra WOC og NSD. 

Jeg liker å lime bunnen på trekkspill-remsen fast så lommeboken blir lukket (da er det ingenting som kan falle ut). 

Under lokket er det den samme sirkelen med kakeserviett og mønsterark. Har tatt igjen det samme på det lille kortet. "Gratulerer"-stempelet kan du finne her (samme stempelplate som "Konfirmant" på forsiden).

Hele settet.2 kommentarer: