fredag 27. januar 2017

La dine drømmer gå i oppfyllelse

Hei! I dag har jeg et nytt kort å vise dere. Det er et kort med polsk "schwung" ettersom både arkene og chipboarden er fra polske produsenter.  :-)

This card is made with several polish products: paper from Studio 75, chipboard from Snipart and stars from Wycinanka :-)

Mønsterakene er fra Studio 75 og chipboarden fra SnipArt. Blomstene er ganske store (Magnolia og roser) fra Wild Orchid Crafts.

Chipboarden er en to-delt ramme. Den underste delen har jeg svertet med Distress Ink Forest Moss. Den øverste har jeg først malt med litt Gesso og hatt på Distress Dry Glitter og så svertet litt med Worn Lipstick og samme grønne på bladene. Fargene synes bedre i virkeligheten.

The bottom part of the chipboard is coloured with Distress Ink Forest Moss, the upper part is painted with Gesso, covered eith Distress Dry Glitter and slightly coloured with green and pink Distress.

En dråpestreng fra Kort og Godt under blomstene, stjerner fra Wycinanka, hvit flosstråd og et lite hjerte fra Korthobby.

Innsider med embosset tekst på venstre side og en liten tekst på skrivefeltet.
Rammedie'en jeg har brukt her er kjøpt på ebay og ligner veldig på Spellbinders frimerkedies. Men til en brøkdel av prisen. Ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Snipart's challenge 23: a star from the sky
- Scrappiness utfordring: nytt år, nye muligheter: prøv noe nytt: Svertet chipboard med Distress
- Kort o Manias utfordring #168: vintage/shabby chic 


2 kommentarer:

  1. lekkert kort du har laget, Heidi! Takk for du deltar hos kort o mania! DT Ane :)

    SvarSlett
  2. Nydelig kort i flotte ark og nydelig pyntet. Tusen takk for at du deltar hos Scrappiness😊 Klem Bente- Heidi

    SvarSlett