torsdag 8. desember 2016

Årskalendere

I år som i fjor lagde jeg noen årskalendere. Her er noen av de jeg lagde. Har brukt mye restepapir på disse, og det er alltid en god følelse :-)

To feminine og et maskulint. Bilder fra Digital by Janet, Elvis er funnet på nett. Disse er ca 10x20 cm


Ulike arkrester fra Pion Design, blomster fra WOC, litt perler og utklipte sommerfugler/fugler fra mønsterarkene. Alle kanter er rufset og svertet.

Elvis har fått selskap av ark fra Kort og Godt og Authentique. Filmstripe, musikkcharm og litt sorte perler. Har også dekket to av hjørnene med Crackle accent. Små stjerner er utstanset fra stjerneborden.


Disse to er ca 15x15 cm. 

Denne er laget med papir fra Graphic 45, Precious Memories. Egentlig baby-kolleksjon, men syntes det passet til kalender også :-) En bred blonde under og et perlestrå + litt bling.

En litt mer fargerik kalender også med diverse resteark fra Basic Grey, blonde, filmstripe og blomster + litt bling. Motivet er funnet på nett.2 kommentarer:

  1. Hei den årskalenderen lager du da 12 forskjellige sider eller er det en side og sånn liten kalender som er limt e.L. På? Har planer om og lage års kalender som julegaver neste år men er ny på dette �� var veldig fin kalender forresten

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Line! Siden dette er årskalendere har jeg bare laget èn side som henger oppe hele året. Selve kalenderen er en blokk med en måned på hver side, så river man av en og en side. Har limt på en papp-plate bak så alt blir litt stivere.

      Slett