mandag 14. november 2016

Toffifee-esker til mann

Jeg vet at dette innlegget kommer en dag for sent. Det var jo i går det var farsdag.... :-) Men det kan jo hende at andre blir inspirert av disse også. Jeg har brukt samme skisse på alle tre og ca samme ark fra Papirdesign. Skissen har jeg satt sammen i eget hode, etter flere skisser. Hadde lyst til å bruke arkene fra Papirdesign på begge sider. Synes disse er så fine til mannfolk. Og disse kan jo brukes både til bursdag og andre anledninger :-)

Yesterday was Father's Day in Norway, so I made these Toffifee-boxes. I am selling these at a christmas market where I live. I can't just make christmas decorated stuff! :-) These boxes are made with the same scetch which popped out in my head.

Ble inspirert av Åshild i Ett Trykk med sin utfordring om å lage herrekort. Siden denne skissen hadde "satt seg fast" i hodet mitt, ble det ikke uten vimpler, men ikke så mye brunt i hvert fall. Mer grått/svart.

Dies fra Papirdesign (mann med dress) og Cheery Lynn satt på runde panel med 3D-puter.

Dies from Papirdesign (Norwegian design) and Cheery Lynn. The circles are from Spellbinders.

Både sirkel og mann er satt på limputer for 3D-effekt.  

Tekst fra Norsk Stempelblad, embosset med svart superfine pulver. Vimplene er bøyd litt opp i endene. Stjerner fra Wycinanka. 

Her med tekst fra North Star Design, embosset i svart. 

Embossed texts with black superfine embossing powder. Stars from Wycinanka. 

Baksidene med denne teksten fra North Star Design. Synes denne er ganske morsom :-) Og med litt vimpler fra restepapir-restene her også.

The backsides with this funny text: "Save the Earth! It's the only planet with chocolate1" :-)


Ønsker å delta i følgende utfordring/participating following challenge:
- Deep Ocean Challenge Blog #141: Use diecut og punches


1 kommentar: