lørdag 10. september 2016

Enkelt bryllupskort

Hei! Det er på tide med en ny utfordring hos North Star Design og denne gangen er det "tekst som hovedmotiv" som er oppgaven. Det er kanskje litt uvant for noen, å ikke bruke bilde eller motivstempel på forsiden, men det er veldig fint med en koselig tekst også. Mitt bidrag er et ganske enkelt bryllupskort. Her er det bare ett lag med mønsterark, tekst og litt blomster. Noen ganger trenger man ikke gjøre det så avansert heller. :-)

Mønsterark er Maja Design Vintage Baby - Flowers for mum. "Oppskrift på kjærlighet" er stemplet med Archival Ink Watering Can og "fossefall av hjerter" er annengangsstemplet med Distress Pumice Stone.

Hjerteballongen er en die fra Marianne Design, også svertet med Pumice Stone og limt på små bling fra Kort og Godt. Rammen er fra Spellbinders Opulent Ovals, tekstfeltet er stanset ut med en oval og begge er svertet med Pumice Stone.

Blomster er fra North Star Design (stjerneblomst og de små hvite) og Wild Orchid Crafts (rosa roser), hjertecharm fra Korthobby. De små blomstene fra NSD er helt geniale å putte innimellom andre blomster. Disse er litt større enn knopper, men mindre enn små roser. Jeg bruker de masse!

Enkel innside med denne fine teksten. Her kan man skrive på venstre innside om ønskelig. 

Og enkel bakside.


Deltar i følgende utfordringer:
- Scrap from your heart #1: hjerter


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar