torsdag 11. august 2016

Bryllups-shaker-card

Hei alle sammen! I dag vil jeg vise dere et litt annerledes bryllupskort. Hadde lys til å lage et shaker-card, og da jeg hadde bryllupskort i bestilling, ville jeg prøve det her. Fikk også prøvd en ny die fra Marianne Design, man kan vel aldri få nok dies?? ;-) Vær forberedt på mange bilder! :-D

Today I have a bit different wedding card to show you. I wanted to make a shaker card, and I also get to use a new die from Marianne Design :-) Be prepared for many pictures! :-)


 Jeg har brukt de herlig arkene til Maja Design - Vintage Romance. Disse har jeg brukt mye av i sommer! Trodde jeg egentlig kjøpte rikelig med ark, men de har jammen meg fått bein å gå på... :-) Det er jo veldig moro å få bestillinger på kort, og sommeren er jo høytid for bryllup :-)

I've used Maja Design's Vintage Romance for this card. I just love these papers! I thought I've bought so many but they are alomst gone! So fun to receive orders from others, this summer has been filled with wedding cards :-)

Hjertet er laget med CR1225 fra Marianne Design. Rammen med mønsterarket er laget ved at jeg har stanset ut hjertet og tegnet rundt die'en i ytterkant og klippet rundt. Mønsterarket bak er også klippet ut, slik at kantene limes på limputene i kantene (nærbilde under). Stempelet fra North Star Design er embosset med fint svart pulver fra Ranger. Plasten foran er rett og slett emballasje fra dies, det gjelder å ikke kaste noe! :-) Mikroperler fra Ranger, og hjerter og stjerner fra Wycinanka + litt glitter fra Panduro.

The heart is made with Marianne Design CR 1225. The frame is cut out with one die, then I draw around the die and cut out by hand the outher edge. The pattern paper in the backis also cut out by hand. The stamp is embossed and the "window" is plastic from a Spellbinderdie I've saved. Miro beads from Ranger, hearts and stars from Wycinanka and som glitter flakes.

Langs hele kanten av hjertet har jeg limt på limputer. Har brukt små 3x3mm som jeg klippet på langs slik at de ikke synes inne i hjertet. Krever litt tålmodighet, men ble bra til slutt :-)

 Blomster er for det meste fra North Star Design. Elsker de små kamilleblomstene! Har valgt å ikke bruke så mange roser, og bare små slik at hjertet kommer tydelig frem.

I just love the small flowers from North Star Design! I used small flowers on this card to make the heart pop out. :-)

Alle kantene er rufset litt. Har limt på pyntegren fra Kort og Godt her og der. Denne er klippet opp slik at bare litt av stilken og "bladene" stikkes inn her og der.  

"Til brudeparet" er fra denne stempelplaten. Har klippet opp ulike mønsterark til små bannere her og der, disse er også rufset opp litt.

All the stamps are from North Star Design and can be found in the webshop.

Kortet oppslått. Inni kortet har jeg brukt en favoritt: "det er 10 bokstaver..", denne synes jeg er sååå fin til bryllup! "Tro, håp og kjærlighet" er fra samme stempelplate som over. 

Inni et kort bør det også være litt skriveplass. Øverst er dette stempelet og jeg har brukt det doble hjertet stemplet svakt med Distress Pumice Stone.

"Hr & fru" øverst. Dette synes bare når man åpner kortet helt.

På undersiden satte jeg på store perler i hvert hjørne og denne fine teksten.  

Mitt personlige stempel fikk plass på baksiden. 

Tallene kommer fra alfabetet til Scrapmagasinet. Dette bruker jeg masse, synes størrelsen på både bokstaver og tall er helt perfekt til kort! :-)Jeg ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Nordsaltens hobbyklubb utfordring #143: love is in the air
- Card and scraps utfordring #12: alt er lov
- Scrappiness utfordring # 18: Bingo (blomster, bokstaver, blonder) 
- Papirlosjens utfordring #8: alt er lov
- Kort o Manias utfordring #157: alt er lov
- Papirplanetens utfordring # 8: sommerutfordring


9 kommentarer:

 1. Dette var kjempe lekkert, Heidi. Tusen takk for at du deltar på utfordringen til Card and Scrap. Veronique

  SvarSlett
 2. Et nydelig kort med masse flotte detaljer. Likte veldig godt de rolige fargene, og det brudepar- stempelet er jo bare så flott! Tusen takk for at du deltar på vår utfordring hos Scrappiness.
  Klem, dt Helga <3

  SvarSlett
 3. Så fint shaker-kort du har laget Heidi!<3 Arkene til Maja Design er jo så fine. Passer perfekt til et bryllupskort.
  Tusen takk for at du deltar på utfordringen hos NSHK.
  DT Maria

  SvarSlett
 4. Nydelig bryllupskort du har laget! De er kjekke de shakerkortene! Takk for du deltar hos kort o mania!
  Klem fra Ane i dt.

  SvarSlett
 5. Kjmpefint shakerkort til brudeparet:)
  Takk for at du er med på utfordringen hos Papirplaneten, DT Bente:)

  SvarSlett
 6. Nydelig shakerkort til brudeparet. Mange flotte detaljer. Arkene er jo berre nydelige. Ja det er viktig å ta vare på alt, vi som scrapper ser oss jo bruk i det meste ;) Tusen takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring.
  DT Annelen

  SvarSlett
 7. Nydelig brudekort! lekkert innhold i shakerkortet, og jeg likte godt at det ikke bare var en type innhold i shaker, men flere. Gjorde det lille ekstra for meg. Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring - Alt er lov! Klem fra DT-Synnøve

  SvarSlett
 8. Nydelig kort. Trur eg må sette shakerkort opp på lista mi over ting eg må prøve. Takk for at du deltok i sommerutfordringa til Papirplaneten.
  DT-Annelen

  SvarSlett
 9. Nydelig kort. Tusen takk for at du deltok i Papirlosjen sin sommer utfordring. Klem DT-Elisabeth

  SvarSlett