torsdag 25. februar 2016

2 kule tags

Det er ikke ofte jeg lager tags, og det er slettes ikke ofte jeg leker med maling, stensiler og slikt. Her har jeg laget to like, men likevel ulike, tag'er. Har publisert en annen som jeg laget samtidig som disse her.

Jeg har bare brukt svart Bazzill og Colour copy-ark fra Staples som jeg har farget med ulike Distress Stains (Stormy Sky, Glacier Blue, Forest Moss, Vintage Photo og Picket Fence). Så har jeg tørrembosset med embossingfolder (klokker på den ene tag'en og tannhjul på den andre). Oppå der igjen har jeg lagt på en stensil og hatt på hvit embossing paste.


Som motiv har jeg brukt dette stempelet. Her har jeg embosset med svart og svertet med Distress Ink og så har jeg bare klippet ut og limt på med 3D-puter. 

Teksten er også embosset med svart og svertet med ulike Distress Inks. Har stanset ut banner med Cheery Lynns Fishtailbanner. Dette er også limt på med 3D-puter. Sløyfen øverst er bare laget med farget silkebånd (det var opprinnelig hvitt, farget med svart stempel-refill) og knytt sammen med litt twine.

 Som pynt har jeg stanset ut Weathered Clock fra Tim Holtz (klippet ut deler og limt på her og der) og limt på filmstripe og ulike gears. Disse er både fra Korthobby, Scrapbooking utstyr (på Facebook) og Tim Holtz.

Har prøvd å vise litt dybde på kortet, det var visst lettere å se i virkeligheten... :-)1 kommentar: