mandag 10. februar 2014

Verdens beste bestemor

Det er den 10. i måneden igjen og klart for ny utfordring hos North Star Stamps. Temaet er kjærlighet og man kan vinne stempler til en verdi av 200,-. Se bloggen til NSS for mer info om utfordringen og reglene :-)

Jeg har laget et kort til min svigermor som har bursdag i morgen. Og hun er jo selvfølgelig verdens beste bestemor (på lik linje som min egen mor) for barna mine. Den freshe damen heter Mathilde og hun finnes også i en utgave uten klær for de litt vågale :-)

 Har brukt ark fra Maja Design - Sofiero-kolleksjonen, Enjoying the lovely fragrance (begge sider) og Strolling down the Rose Path og hvit Bazzill. Stjernene er fra Studio Calico og verdens beste bestemor fra North Star Stamps.

Under motivet har jeg brukt Spellbinder ovals og floral ovals. Alle kanter er svertet med Distress Pumic Stone og ovalen har også fått litt glitterlim på seg. Motivet er satt på limputer.

 Blomstene er for det meste fra WOC, bortsett fra snurreblomsten som er fra Kort og Godt. Stjernen er fra Kremmerhuset, og er igjen fra juleproduksjonen. Den har fått litt snømaling i kantene og glitterlim i kantene. Det har blomstene også, men det kommer ikke så godt frem på bildene... 

Det er ikke ofte jeg fargelegger, men når jeg gjør det bruker jeg Promarkers. Vurderer å kanskje kjøpe noen få Copics å supplere med, synes ikke Promarkers har noen skikkelig mørkbrune eller dyprøde farger. Men, men, vi får se. 
Jeg fargela litt feil på motivet, men det får gå. Rakk ikke å gjøre det om igjen. Ser du hva som er feil? :-)

Fargene jeg har brukt er:
- hud: Tan, dusky pink, blush (pastel pink og salmon pink til kinn og lepper)
- hår: warm grey 5, umber, walnut, cocoa, tan og litt caramel
- kjole/sko: maroon, pink lobster, rose pink, baby pink. 

Innsidene hvor jeg har brukt Spellbinder Captivating squares. Lev hvert minutt-teksten passer jo til mange anledninger, bursdag, konfirmasjon, bryllup eller bare til en koselig gave.  Her har jeg også svertet med diesen i, rundt kantene og inn og så har jeg stemplet svakt med fossefall av hjerter med Distress Ink, milled lavender. Denne synes nesten ikke, men den er der! :-) Ellers ingen pynt inni. Synes det ble nok med arket som det er så mye mønster på i seg selv og diesen som pynter opp så jeg syntes ikke det trengte å være noe mer inni.
Takk for titten og jeg håper mange blir med i utfordringen vår denne måneden! Gleder meg til å se alle bidrag som dere legger inn :-)


Ha en fortsatt strålende dag! 4 kommentarer:

 1. Utrolig lekkert kort med et nydelig fargelagt motiv. Tenker det var en glad bestemor som mottok dette ;)

  Tusen takk for at du deltar i utfordringen hos Scrappelyst!

  Katrine

  SvarSlett
 2. Herlig kort.
  Liker godt oppsettet du har på dette, kult med motivet som sitter "utenfor" rammen. Liker også hvordan du har pyntet innsiden.
  Takk for at du deltar i oppstartsutfordringen til Scrappelyst.

  Hege

  SvarSlett
 3. Kjempelekkert kort dette her. Nydelige farger og som alltid er dine kort så utrolig forseggjort. Liker kjempegodt stilen din og all inspirasjon du gir!


  Takk for at du deltar i oppstartsutfordringen til Scrappelyst. Håper å se bidrag fra deg i kommende utfordringer også. Masse lykke til i trekningen av oppstartsutfordringen vår.

  Hilsen fra Kristin hos Scrappelyst

  SvarSlett
 4. Nydelig kort i herlige duse farger! Flott fargelagt(og nei, jeg så ikke hva du hadde fargelagt feil her) Så flott med de stjernene. Tenker det var ei glad bestemor som fikk dette :) Takk for at du deltar i oppstartsutfordringen til Scrappelyst! Håper å se deg igjen senere i våre kommende utfordringer!

  Klem fra Ann Kristin hos Scrappelyst

  SvarSlett