søndag 25. mars 2012

Metalltape-kort


Jeg har endelig prøvd meg på metalltape jeg også. Synes det var ganske moro, selv om jeg ikke har hverken akrylmaling eller utstyr som trengs til dette. Kommer langt med en strikkepinne og Gesso :-)

Jeg fikk også brukt et mønsterark jeg har hatt store problemer med å bruke. Det passet liksom ikke til noe, men ga litt annen farge til dette kortet. Tapen er limt på et vanlig hvitt ark over ulike diecuts. Skulle ønske jeg fikk litt mer dybde i kortet (da hadde jeg nok trengt flere lag både av diecuts og tape), men det får være bra for første forsøk. Har det i bakhodet til neste gang :-)


 Malte med Gesso litt her og der og i mangel på maling brukte jeg Memento stempelpute. Dyttet på sverte med en sånn finger-sverte-sak. Hadde på mest sverte nederst og på mannen for å fremheve denne.

Det ene tannhjulet malte jeg svart med Promarker. Var visst litt vanskelig å ta gode bilder, fikk gjenskinn av tapen fra blitsen. Ble ikke noe fine bilder uten blits heller...

En liten tekst og litt av en filmrull fikk også plass.

Samme fremgangsmåte på innsidene også. Og en farget tag med farget sløyfebånd.

Teksten synes litt bedre i virkeligheten.... Farget med Memento sverte og Vintage photo litt her og der. Sløyfebåndet har jeg farget med svart tusj og festet i kortet med en lenke fra Tim Holtz. Og i mangel på svarte eyelets (eller vanlig runde eyelets i det hele tatt....), måtte jeg feste lenken med litt svart tråd.... :-) Det er som regel redningen på det meste. 

Baksiden ble ca lik som de andre sidene.


Kortet er med i disse utfordringene:
- Scrap that sketch på scrapping.no
- Nordsaltens hobbyklubb nr 51: Maskulint
- Kort o Manias utfordring nr 59: Gutta Boyz
- Anonyme scrapperes utfordring nr 41: Bruk av 3 dies/puncher


6 kommentarer:

 1. Dette var jo knalltøft! Og jammen ikke værst til å være første forsøk på teknikken. Jeg har ikke fått tak i aluminiumstape ennå, men "klør i fingrene" etter å få prøvd... Takk for at du scrapper med Nordsalten Hobbyklubb!
  ~Karen Elise~

  SvarSlett
 2. Sejt kort...det skal da prøves, metaltapen er indkøbt ;-)

  SvarSlett
 3. Dette ble lekkert! Herlig mannekort med mange tøffe detaljer:)
  Takk for at du deltar hos Kort'o'Mania denne gangen, lykke til!
  Klem fra Kjersti:)

  SvarSlett
 4. Herlig, tøft og stilig! Tusen takk for at du deltar hos NordSalten Hobbyklubb.

  -Wenche

  SvarSlett
 5. Jättehäftigt kort! Tack för att du tävlar hos Kort O Mania!

  SvarSlett
 6. Snyggt kort

  Tack för att du deltar hos Kort o Mania :)
  Kram Nelle

  SvarSlett