onsdag 20. oktober 2021

Produkt-tips for Scrappelyst

Hei folkens! Fra tid til annen kommer medlemmene i Scrappelyst-teamet med tips eller noen produkter å vise frem. Vi får jo alle noen favoritter i denne hobbyen, enten det er produsenter eller andre produkter. Noen liker klin og klæsj, noen liker fargelegging, mens andre igjen holder seg til klipp og lim. 

Noe av det jeg bruker aller mest i denne hobbyen er limputer og foamtape. Foamtape (eller 3D-tape) er en tykk dobbeltsidig tape som løfter det man limer litt opp fra bakgrunnen. Jeg bruker dette veldig ofte på motiv, men også på mindre detaljer. Limputer fungerer på samme måte, bare at disse er ferdig delt opp i mindre biter, firkanter eller rundinger er mest vanlig. Limputer finnes også som regel i ulike høyder som kan gi spennende dimensjoner i et ellers enkelt kort.

Her er et lite glimt av ulike typer limputer og foamtape/3D-tape. De aller fleste hobbybutikker har forskjellige typer av slike og man må bare prøve seg frem for å finne den/de typene man liker best selv.

Her er et lite utvalg av kort med bruk av disse produktene:
Her er det midterste panelet montert på foamtape og tekst + jente montert på limputer. Det samme er også bruskorken i hjørnet for å få denne til å ligge plant med sirkelpanelet.

Her har jeg brukt foamtape på hele panelet i front for å få dimensjon og dybde i "vinduet". Harepusen + teksbanneret er montert på limputer, det samme er trerekken nederst på kortet.

Her er en enklere versjon hvor hele motivet er montert på foamtape. Et enkelt grep for å skape dimensjon på et ellers enkelt kort.

Her er banner og motivmontert på limputer. Det løfter motivet opp fra bakgrunnen.

Her er jenta og teksten montert på limputer og hele panelet bak montert på foamtape.

Her har jeg brukt limputer i litt ulike høyder for å skape litt ulike dimensjoner på kortet.

Her er et kort med mye foamtpe. For at motivet skulle ligge plant oppå sugerørene, måtte det flere lag med foamtape til. Teksten øverst er også montert på høye limputer i flere lag.



Ønsker dere en strålende dag videre! :-)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar