mandag 31. juli 2017

Kort til en jubilant

Her har jeg et kort jeg lagde til en 50 års-jubilant. Det ble laget på bestilling og ønsket var blomster og denne sykepleieren (digi fra Kenny K). Ikke alltid like lett å holde det enkelt og her tok det litt av med blomster og bånd.. :-)

Mønsterark er fra Maja Design, alle kanter er svertet med Distress Ground espresso og hatt på Frantage Aged Ivory i hjørnene. Blomster er fra WOC, bladdies fra aliepress, tall er stanset ut i svart mosegummi og glitterkartong. Bokstaver fra alfabetdie fra Scrapmagasinet.

Motivet er fargelagt med Copics, klippet ut og satt på limputer. Panelet bak er også satt på limputer.

Kortet har litt annerledes åpning. I stedet for i enden er åpningen ca 1/3 til høyre, ved blondebåndkanten. Denne er for øvrig fra Maya Road. Her ser man også tydeligere at motiv og panel er satt på limputer. 

Tekster på innsiden er fra North Star Design. I stedet for skrivefelt inni valgte jeg å lage en konvolutt siden de ville gi et gavekort sammen med kortet. Konvolutten er brettet og klippet til på frihånd, hjørnene er avrundet med punch. Har delt en liten kakeserviett som pynt. Lukkemekanismen er borrelås.Det ble skrivefelt på baksiden i stedet på dette kortet :-)


Ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Copic Marker Norge: Sommer
- Rubber Dance Theme Challenge: ribbon
- Hjertebodens juliutfordring: alt er lov


1 kommentar:

  1. WOW! What an amazing shabby chic card. Love it. Thank you for joining the Rubber Dance challenge! xx Susanne.

    SvarSlett