mandag 10. oktober 2016

Melkehjerter

Nå er det blitt tid for en ny utfordring hos North Star Design og denne gangen er det VINTER som står i fokus. Her kan man lage hva som helst bare det passer til temaet og man bruker minst ett produkt fra NSD.

Produksjonen for julemarked har startet for lenge siden for min del og her er en eske til melkehjerter. Disse var populære i fjor og jeg håper å få solgt noen i år også :-) Malen har jeg funnet hos Mariannes papirverden.

Denne esken er laget med litt eldre ark fra Maja Design. Men de er like anvendelige for det! Synes denne blåfargen er så fin. Og med mønsterark med motiv på ble denne esken enkel å pynte. 

Teksten er fra North Star Design og du kan finne den her. Ellers har jeg pyntet ganske enkelt med noen snøfnugg og trær. Snøfnuggene er chipboard fra Maja road og er malt med Distress Paint og strødd med Distres Glitter. Så et snøfnugg fra Kaboks og en stjerne fra Memory Box. Trærne er fra Marianne Design og stanset ut i hvit mosegummi og Bazzill. Og litt glitterlim rundt kanten.

På siden en liten tekst fra denne stempelplaten. Denne finnes også i en mindre utgave. Veldig anvendelig til jul og andre anledninger!

Har også embosset i hvitt noen stjerner fra dette stempelet. Dette finnes også i en annen utgave med bare snøkrystallene. 

Inni har jeg gjort det samme med snøkrystallene og denne teksten.


Ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Kaboks' utfordring #6: vinter
- Aud Sentiments Challenge blog #165: anything goes with a sentiment


4 kommentarer:

 1. Ja, ja, og der hadde jeg lyst på sjokkis... ;-) Fantastisk nydelig laget eske og herlig pyntet. Jeg blir så inspirert til og prøve noe lignende, men det nytter vel ikke for jeg rekker aldri bli ferdig før sjokkisen er borte.. *flirer*
  Tusen takk for at du scrapper sammen med oss i kaBoks :-)

  SvarSlett
 2. Ih hvor er det en skøn juleæske. Jeg er sikker på at det bliver en glad modtager af æsken. Tak for din deltagelse i Kaboks udfordringen. Hilsen DT Gitte

  SvarSlett
 3. Mycket fint!! Och vilken härlig gåva :) Tusen tack för att du hänger med oss i kaboks utmaning den här månaden! Kram Anna :)

  SvarSlett