onsdag 13. juli 2016

Never ending card

Dette er en utrolig morsom bretteteknikk. Har prøvd denne et par ganger før, men det er leeeenge siden! Ble inspirert av en jeg så på nett for en stund siden, og siden minstejenta hadde bursdag tenkte jeg at dette passet perfekt til henne.

Om man googler "never ending card" får man flere linker til tutorials, jeg fant en video (men fikk ikke lyden til å virke) og kortet er virkelig enkelt å lage! Utfordringen blir jo at man ikke kan ha på mye pynt på noen av sidene... ;-)

Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign på alle sidene til dette kortet. Alle stempler er fra North Star Design. Fotballjenta er klippet ut fra dette (bare jenteutgaven - som jeg ikke fant i nettbutikken) stempelet og farget med Copics. Fotballen med banneret kan du finne her (har klippet ut den midtre ringen slik at bakgrunnen synes. Den ytre ringen er svertet med rød Distress Ink. Disse to stemplene er embosset. Fotballene på nederste delen er stemplet og klippet ut. 
Fotballene i hjørnet er dies (stanset ut, embosset og svertet med svart).
Fotballsko-charm fra Korthobby.

Bokstaver og tall fra alfabetet til Scrapmagasinet. Jenta måtte jo farges rød og hvit ettersom det er fargene på fotballaget til datteren også ;-)

Så bretter man kortet ut (fra midten) og man får en ny side. Her ble det litt heste-tema. Hun har veldig lyst til å begynne å ri, bare vi foreldrene som ikke får det til med jobb og kjøring... Ikke lett alltid... Uansett, hesten er en die fra Marianne Design, stanset ut i lys brun kartong, embosset og svertet med mørk brun Distress. 


Synes det ble veldig fin effekt på hesten! Det kommer ikke like godt frem på bildet... ;-)
De vaskelapp-stemplene fås i ulike varianter og størrelser. Du kan finne de her.

Så bretter man ut en gang til (fra midten og oppover/nedover) og kommer til neste side. Denne ble ganske så rosa. Litt jålete, akkurat samme som frøkna ;-) Her er sommerfugler fra Cheery Lynn, hjørner fra Quickutz og mobil fra Die-namics. Måtte ha med et lite skrivefelt også :-)

Så brettes sidene på nytt fra midten og utover og "siste" siden kommer frem. Denne ble litt mer datainspirert med data-arkene fra Papirdesign (og noen stjerner) :-)
Her var det ikke plass til så mye stæsj så da syntes jeg det passet godt med #-tekstene til North Star Design. Begge hashtag-stempelplatene finnes her
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar