fredag 10. juni 2016

Kort til en jubilant

Det er nå blitt 10. juni, vi er inne i sommermånedene, sola skinner og det er på tide med en ny utfordring hos North Star Design. Tida går fort som vanlig, her er det alltid nok å henge fingrene i.

Her er mitt inspirasjonsbidrag til utfordringen, et kort til en kollega som har fylt 30 :-) Tema for månedens utfordring er "spesielle anledninger", og det kan jo være så mangt! Det er jo veldig individuelt hva man legger i det begrepet :-)

Her har jeg brukt ark fra Maja Design (Spring Basic og Nyhavn). Har fått en ny kantdie i hus fra Magnolia, som jeg bare måtte prøve :-) Klokka er fra Wycinanka, tallene er stanset ut i brun mosegummi (fra Roxy-alfabetet til Quickutz). Den store rosa mulberryblomsten er fra Wild Orchid crafts, de andre blomstene er fra North Star Design. Hjertecharm fra Korthobby.

Tekstene er fra hashtag-platene og fra Word window-platen.

Har satt noen småperler her og der rundt blomstene for litt ekstra effekt. Alle kanter på mønsterpapirene er rufset for et mer slitt utseende. 

Teksten kan du finne her. De fine sommerfuglene kommer fra platen "ord på veien 1" og er stemplet med annengangsstempling for et svakere trykk. Disse og teksten er stemplet med Memento Espresso Truffle. 

Teksten på baksiden kan du finne her.


Jeg ønsker med dette kortet å delta i følgende utfordringer:
- Korthobbys utfordring for juni+juli: feiring eller begivenheter
- Scrappelysts utfordring for juni: tall
- Hjertebodens juniutfordring: sommer
- Rubber Dance June challenge: (optional theme - flowers)
- Kort o Manias utfordring #154: alt er lov
- Kreativ scrappings utfordring #6 og 7: sommer og sol

Håper alle dere der ute får en strålende dag! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar