mandag 13. januar 2014

Ny Toffifee

Har laget en ny dobbel Toffifee til noen vi kjenner. Har noen Toffifee-esker igjen etter at jeg kjøpte litt for mange rett før jul.. :-) Men synes det er greie gå-bort-gaver og passer til andre anledninger også. De er enkle å pynte og det tar ikke all verdens tid heller.

Denne esken er pyntet med Maja Design, Skjærgårdsliv. Ville ha en som var litt nøytral, ikke jul og ikke masse blomster og stæsj. Denne serien kan brukes til så mangt og blir veldig kult til guttekort. Nå var det en familie med 3 gutter som fikk denne, og sjokoladen fikk mange bein å gå på :-)

 Denne sjokoladeteksten kan du finne her.
Her har jeg brukt en kakeserviett-die fra Cheery Lynn under teksten. Den er svertet litt i kanten og limt på mørkeblå Bazzill som jeg bare har klippet rundt. Det var for å få den litt stødigere og passe til arkene under litt bedre. Rosene er fra WOC, de andre er fra Kort og Godt. Sølvstjernene er fra Nille. Har også en remse malt bølgepapp under det mørkeblå panelet. Litt hamp, en charm og litt perler her og der.

 Boksen sett litt fra siden. Her ser man kanskje at tekstpanelet er satt på limputer. Det samme er tekstene på langsidene.

 Undersiden kan jo ikke pyntes i det uendelige, så litt flat pynt passer best her. Samme oppsett som oversiden, bare uten noe særlig stæsj. Denne teksten synes jeg er så fin, den finner du her

 Tekstene på langsidene er fra Kort og Godt, fra en plate med småtekster (husker ikke i farta hvilket nummer den har).

 Og slik ser esken ut fra en annen vinkel. Med denne esken er jeg med på følgende utfordringer:
- Kreative Verdens januarutfordring: noe med blomster
- Nordsalten Hobbyklubb utfordring #87: punch/dies
- Trykkpressas utfordring #1: ønsker for det nye året. (Massevis av sjokolade!!!)
 Ønsker dere alle en riktig god dag! 


 

4 kommentarer:

 1. Denne var råstilig Heidi :-). Jeg har hatt scrappe pause siden jul - Lagde en hel haug med toffifee esker og ble litt lei, men kjenner at lysta og inspirasjonen kommer tilbake :-). Happy søndag til deg
  Klem fra Lisa

  SvarSlett
 2. Flott pyntet toffifeeeske! Kjempefin bruk av dies!

  takk for at du scrapper med Nordsalten Hobbyklubb!

  Anne Lill - DT NSHK

  SvarSlett
 3. Lekker dobbel koffert med toffifee design;) Liker detaljene med stjernene og blomstene. Tusen takk for at du deltar hos Kreative Verden og lykke til.Håper du blir med oss igjen neste måned. Klem Bettina DT Medlem hos Kreative Verden PS jeg har følgercandy: My candy

  SvarSlett
 4. Skikkelig flott eske, elsker alle stjernene og likte hvordan du har brukt tagen foran. Tusen takk for ditt bidrag til Trykkpressa:)

  SvarSlett